Fuse 

IN HET KORT
Nou wat zou er denk je gebeuren als buitenaardse technologie in het bereik kwam van de mensheid? Precies. Niet veel goeds. Dat is precies gebeurd in de aankomende game Fuse. Wanneer een gevaarlijke energiebron, genaamd Fuse, in de verkeerde handen valt wordt er beroep gedaan op het elite team Overstrike 9. Game met wel 3 maten in deze team-based co-op shooter en probeer de criminelen neer te maaien. Wat we je waarschijnlijk niet hoeven te vertellen is hoe belangrijk teamwork is bij deze game. Zo moet je elkaar cover kunnen bieden met behulp van brute wapens en gadgets. Maar ook moet je een goed strategisch vermogen hebben en aanvallen goed coördineren. Via het unieke LEAP systeem kun je in een keer shiften van poppetje naar poppetje tijdens battles, zodat je profijt hebt van ieders unieke eigenschappen op het juiste tijdstip. Een vrij unieke game, waarbij zowel in je eentje als met je maten veel plezier mee te beleven valt!
SPOTLIGHT
fuse-boxart-geanalyseerd
Fuse boxart geanalyseerd
Eerder deze week onthulde Insomniac de boxart van hun aankomende nieuwe IP Fuse. De reacties waren over het algemeen vernietigend. Effe kijken waarom!

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord