‘Wie kan Japatrees helpen met een Japan-gerelateerd verzoek?’  

Hallo mede-baklappen,
Jullie kennen me ondertussen wel, denk ik. Maar voor diegenen die de laatste paar weken niet hebben opgelet; aangenaam. Trees, Japatrees, geschud maar niet geroerd. Ik schrijf vaak nieuwtjes vanuit Japanse bronnen en heb iedere week mijn eigen knusse rubriekje. Wip eens langs zou ik zeggen!

Zo, nu de formaliteiten afgehandeld zijn kan ik uitleggen wie, wat, hoe en waar van deze ‘Vraag’. Graag houd ik al het gamenieuws in de gaten en wil jullie deze ook op een zilveren schaaltje voorschotelen, maar helaas kan ik niet overal tegelijkertijd zijn. Vandaar het volgende verzoek:

Zien jullie ergens Japans nieuws over een epische game en willen jullie weten of dat gekrabbel de moeite waard is om te vertalen? Zet je tip dan effe in dit topic of geef me rechtstreeks bericht! Uiteraard krijgt mijn persoonlijke held een eervolle vermelding in het artikel. ;)

Je kunt me overigens ook bombarderen met vragen over Japan en/of haar games. Als ik deze waardig acht, kom je misschien zelfs terug in de Japatrees’ Helpdesk!
Dus, wat zeggen jullie ervan? Help deze stagiaire uit en misschien kan ik ook iets voor jou betekenen.

ANTWOORDEN (35) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord