HET GROTE PU-TV TOPIC: WAT WILLEN JULLIE? 

Hallo daar, bruisende community van Power Unlimited! Of moet ik gewoon PUmmunity zeggen? Enfin, mijn naam is Jurjen – nee, niet Nintendo-Jurjen, al houd ik op zich wel van een goede Nintendo-titel op zijn tijd – en ik verzorg samen met Tjeerd de videoproductie van PU-TV. Al een tijdje volg ik van een afstand het wel en wee van dit prachtige stukje internet en ik vind het tijd worden dat ook ik een duit in het zakje doe. Want zonder kijkers geen PU-TV en zonder PU-TV geen werk voor mij! Am I right?

Allereerst dus een dikke dankjewel richting jullie, onze harde kern, die de site al sinds jaar en dag van alleen maar toffe, goed beargumenteerde, positieve, meelevende, enthousiaste comments voorziet. Nou ja, bijna altijd dan. Laat ik voorop stellen dat wij het als redactie erg waarderen dat er zoveel feedback vanuit de community onze kant op wordt geslingerd, zowel positief als negatief! De site wordt er alleen maar beter van.

En dat geldt in dit geval voor PU-TV in het bijzonder. Dit topic draait namelijk volledig om alle bewegende beelden die wij al jaren (van Baklap TV tot en met het E3 Journaal) voor jullie produceren! En we willen PU-TV nóg beter maken dan dat het al is natuurlijk! Of steek ik nu teveel veren in mijn reet?

Ach, misschien een beetje.

Sinds het moment dat we structureel video-items zijn gaan produceren, is er heel wat veranderd binnen de burelen van PU-TV: nieuwe rubrieken werden geïntroduceerd maar ook net zo hard weer de deur uit gebonjourd(missen jullie de pre- en review items ook?), we gingen van SD naar HD (de eerste items waren alleen te bekijken in 360p, OMG!) en we zijn ondertussen alweer vierentachtig keer verhuisd. Wat echter al die tijd hetzelfde is gebleven, is natuurlijk die typische – komt ie – ‘tone of voice’. Een onmiskenbare soort humor en manier van presenteren die je alleen bij Power Unlimited vindt!

Maar zoals elke zichzelf respecterende website zijn eigen content natuurlijk helemaal geweldig vindt, hoeft dat bij de doelgroep (jullie!) niet het geval te zijn. Misschien zijn jullie helemaal niet zo enthousiast en vragen jullie je collectief af wat wij in Ed’s naam aan het doen zijn! insert paniek

Geen nood! Dat is waarom ik dit – inmiddels alweer veel te lange – stuk tekst zit te schrijven. Want ik wil van jullie weten wat PU-TV voor jullie betekent, wat er beter kan (of al goed is!) en wat jullie nog missen! Zo dragen we met z’n allen bij aan dit awesome stukje internet (had ik dat al gezegd?) en houden we elkaar scherp.

Het mag over alles gaan wat met PU-TV te maken heeft, dus ook bijvoorbeeld verslaggeving van de E3 en dat soort zaken! Dus, laat jullie creatieve uitspattingen/ideeën en meningen de comments overspoelen, zodat we PU-TV samen de ladder der awesomeheid verder kunnen laten beklimmen!

Hint: YOOOO! POST! (ik weet het, hij is lastig)

ANTWOORDEN (86) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord