Geluid van laptop werkt niet. 

Als ik over het geluid-icoontje sta, komt er te staan: 'Geen apparaat voor geluidsweergave geïnstalleerd' Ik heb al geprobeerd nieuwe drivers te downloaden, opnieuw op te starten, via apparaatbeheer alles te verwijderen, Windows Audio, van automatisch op handmatig zetten, maar niets werkt. Ik heb ook van alles van Realtek geïnstalleerd, maar dat werkt ook niet (Maar Realtek zorgt wel voor de audio in mijn pc)
Mijn laptop: (via Speccy)
Besturingssysteem
Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
Processor
Intel Pentium T4200 @ 2.00GHz 48 °C
Penryn 45nm Technologie
RAM
4,00 GB Dual-Kanaal DDR2 @ 398 MHz (6-6-6-18)
Moederbord
TOSHIBA Portable PC (CPU) 58 °C
Grafisch
Algemeen PnP-beeldscherm (1280x800@60Hz)
ATI Mobility Radeon HD 3400 Series (Toshiba)
Harde schijven
233GB Western Digital WDC WD2500BEVS-26VAT0 (SATA) 45 °C
Optische schijven
DTSOFT Virtual CdRom Device
MATSHITA DVD-RAM UJ880AS
Geluid
Realtek High Definition Audio (<- het staat er dus wel)

Weet iemand wat ik moet doen?

ANTWOORDEN (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord