Computerproblemen 

Misschien is hier al een topic over link me er danmaar naartoe en sluit deze, maar ik heb een behoorlijk serieus probleem met mijn computer.

Ik was een spel aan het spelen toen hij ineens uitviel. Hij starte ook gelijk weer op, maar alleen de lichtjes en de ventilatoren. Ik hoorde ook nog wel wat geluid uit de pc komen, maar er kwam niets op het beeldscherm.

Ik heb hem sinds het gebeurde (gisteren rond half 12 in de avond) meerdere keren simpelweg proberen op te starten in de hoop dat hij nu wel zou werken, maar hij blijft hetzelfde doen.

Ik heb toen de computer losgemaakt en opengemaakt om te kijken of ik iets zag dat duidde op kortsluiting, maar dat kon ik niet vinden. Ik ontdekte wel dat hij vol stof zat dus ik heb hem, zonder iets los te koppelen (ik ben te bang dat ik iets verniel wat niet stuk is), zo goed mogelijk schoongemaakt.

Ik wist sowieso niets van computers af, dus ik moest eerst uitvogelen wat wat is. Ik heb een klein beetje ontdekt, waar iemand die mij wellicht kan helpen iets aan heeft:

Motherboard: Gigabyte GA-P55A-UD3R
PSU: OCZ600MXSP

Dat is het enige wat ik uitgevogeld heb.
Daarbij weet ik ook dat ik 8 gb Ram heb (2 sticks van 4gb), en een ASUS videokaart, 480 of 580 nogwattes.

ANTWOORDEN (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord