Wiedergutmachung 

Hoi lieve, leuke, minder leuke, gepikeerde en minder gepikeerde mede-users,

Het is mij ter ore gekomen dat sommige van de users aanstoot nemen aan een bepaald type posts welke afgelopen periode geplaatst zijn door mij. Nu is het niet mijn bedoeling geweest om dode moeders te beledigen of met een nare nasmaak achter te laten. Nu hoop ik niet dat mensen waarvan de moeders nog wel leven het vervelend vinden voor degene waarvan de moeders niet meer leeft. Mocht dat wel zo zijn hoop ik dat dit topic helpt met het verlichten van de pijn.

Met dit topic wil ik namelijk mijn excuses aanbieden voor de verschrikkelijke grapjes en woordspelingen over dode moeders. Als nabestaande snap ik dat het helemaal niet leuk is om denigrerende, bespottelijke en ronduit abjecte grapjes te moeten verduren. Zeker niet omdat het bestaan zonder je moeder al moeilijk genoeg is in de periode dat je haar het hardst nodig hebt.

Hopelijk kunnen de gepikeerde en minder gepikeerde mede-users het mij vergeven.

Tot slot wil ik mijn excuses aanbieden aan Djiggie voor het maken van alle vervelende grapjes. (oprecht)

ANTWOORDEN (14) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord