Wat vind je van de PU? 

Een algemeen topic over de PU, hoelang ben je al lid? Heb je voorkeur voor bepaalde redacteuren of juist afkeer, en waarom?
Wat vind je van de PU hoe die door de jaren heen is geworden?

Om alvast een begin te maken geef ik antwoord op mijn eigen vragen (ik voel me zo schizo nu)

Zelf ben ik een jaar of 15 lid van het blad, dat ik nog steeds met veel pelzier lees.

Ik vind Jan een erg prettige redacteur, hij is altijd erg professioneel geeft veel details en heeft gewoon verstand van zaken.
En Ed zal altijd een held blijven, gewoon omdat hij er al zo lang bij zit en die ontzettend leuke bijschriften regelt.
Ik heb niet echt een afkeer tegen bepaalde mensen op de redactie.

Door de jaren heen is de PU redelijk zichzelf gebleven en dat bewonder ik. De heerlijke vorm van humor is al jaren ongeƫvenaard door welk blad dan ook, restylen hoort er natuurlijk bij en de eene stijl is wat leuker dan de ander.
Met de website en de hele community die er omheen komt kijken zijn de manier om te communiceren een stuk breeder geworden en is het ook makkelijker om snel even wat gamenieuws op te pikken.

Nu de vraag, wat vinden jullie?

ANTWOORDEN (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord