RIP community 

Tijd van dood: 18:13, zondag 05 augustus 2018.

Het was een goede community. Het had hart voor hetgeen waaruit het voortgevloeid was, gamen en de passie die dit in mensen opwekte, en had altijd tijd en ruimte voor een onzingesprek. Ik heb deze community zien groeien, soms zo hard dat het zijn eigen groeisdpurt niet bij kon houden. Vrienden werden vijanden, en vijanden werden vrienden.

In de laatste jaren begon de community langzaam ouder te worden, en niet alles liep meer zo soepel als het zou moeten lopen. Steeds vaker begon de community zich af te vragen, zou ik het einde van de zomer nog halen? Tijdens een bezoek aan de dokter bleek dat de community uitzaaiingen van gezwellen had, genaamd Doggyhair, Jiggy_djezus en nog meer kleine gezwellen. Geschrokken ging de community naar dokter Wouter. Die schreef een zware chemotherapiekuur voor, in een strak gemodereerde dosis. Maar de chemo viel de community zwaar. De gezwellen stierven af, maar het veranderde de community ook. Sommige bloedcellen stierven af of veranderdenl, en ook verlies de community zijn rode baard. In het ziekenhuis werd hij steeds minder bezocht. Uiteindelijk was het de community allemaal te veel geworden. Hij was moe van het vechten. Hij was moe van de gezwellen. Maar vooral was hij moe van de zogenaamd gemodereerde dosis die meer kapot maakte dan dat werd genezen.

Aan het einde waren er nog een paar oude vrienden die de community bezochten in zijn laatste uren. Hij bedankte hen voor de steun, en maakte zich op om hen te volgen die hem voor waren gegaan. En toen ging het licht uit. De dokter betrad de ziekenhuiskamer. Met neutrale stem zei hij koud:

Tijd van dood: 18:13 05 augustus 2018, en noteerde het in zijn notitieblok.

ANTWOORDEN (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord