Ragen over Nintendo @ E3 

Sorry omdat ik een nieuw topic aanmaak, maar het is waarschijnlijk te lang voor een comment. Liet me even gaan. Begrijp nu hoe Uhurus zich altijd voelde.

Dus, de Nintendo presentatie.

Presentatie begon grappig. Muppets waren hilarisch, maar toen er na een kwartier nog niks aangekondigd was, begon ik me zorgen te maken. Ik schrok vooral toen Reggie over NX
begon. Voorheen wisten officieel alleen de investeerders ervan maar nu weet de consument ook officieel van mobile devices and our new dedicated gaming platform, codenamed NX , which we'll tell more about in 2016 begon. Dat er iets nieuws aankomt, is geen geheim meer dus. Hint transformation naar het beruchte Fusion?!

Star Fox ziet er prima uit, maar was natuurlijk geen verrassing meer. Het ziet er uit zoals verwacht. Achteraf wordt via Twitter en Treehouse bevestigd dat Platinum Games aan deze game werkt. Waarom dit niet in het Digitale Evenement aangekondigd werd? Al sla je me dood...

amiibo zullen verschijnen op onverwachtse plekken. Even kreeg ik het idee dat amiibo een eigen game zouden krijgen, zeker toen de dubbele amiibo-functionaliteit bekend gemaakt werd, maar nee. Een samenwerking met een derde partij. Interessant. Het maakt me nieuwsgierig naar Skylanders Superchargers.

Om eerlijk te zijn, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes vind ik vet. Dat de Wii U geen compensatie-Zelda krijgt, is jammer. Maar hey, nieuwe game aangekondigd, ik vind het mooi, het biedt hoop.

Hyrule Warriors voor 3DS had een vette verrassing kunnen zijn, maar was helaas al gelekt. Kan Nintendo niks aan doen, maar haalde wel de hype wat weg. Ach, ik kon mijn laatste restje pasta geconcentreerd opeten, want was even verlost van hypegevoelens.

En toen was het zover... METROOOOOOOID... ziet er uit als een lelijk eShop-downloadspelletje wat gewoon direct na de presentatie te downloaden moest zijn. Gemaakt door Next Level games... Geen Mario Voetbal dus? Geen Metroid U? Shit. Ik maak me zorgen.

Fire Emblem. Ik had moeite met het op de vork krijgen van mijn salade, dus heb de trailer met een half oog gekeken, maar de muziek was heerlijk. Ben een noob in de FE-series, dus kon er niet echt over oordelen.

Genei Ibun Roku is dus de nieuwe naam van Fire Emblem x Shin Megami Tensei? Shit zeg, kon eindelijk die naam onthouden, is het weer niet goed.

Xenoblade Chronicles X... Game is al uit in Japan... Had het daarom niet meer op E3 verwacht. Spel ziet er goed uit, maar 4 december... Uitgesteld dus?

AC Happy Home... Mooi opstapje voor de echte Animal Crossing voor Wii U! De amiibo zijn al gelekt en ik weet het zeker! Animal Crossing komt naar de Wii U!

JAAAAA IK ZEI HE... Wacht... Wat? Animal Crossing Party?!?!?!? WAT.... In de trailer heb ik overigens geen ene minigame gezien, zal wel aan mij liggen. Misschien was ik te druk met schelden op Nintendo. Ik ben pissig.

Yoshi's Woolly World vond ik ook vet met te aankondiging, maar komt deze maand al uit. Had wat mij deze E3 mogen skippen.

Yo-Kai Watch. Was al bekend. Ik verveel me.

Gelukkig komt Mario & Luigi Paper Jam. Wat een verrassing, leuk! Ik heb weer hoop voor de presentatie!

And it's gone. Mario Tennis. Leuk man. Had liever Voetbal.

Super Mario Maker... Ik val weer in slaap. Deze game was al lang bekend. Ik koop de game toch wel kuch, vanwege de vette verpakking, kuch.

Ik begin de REM-slaap te bereiken en droom ondertussen over Super Mario Galaxy 3. De voor mijn gevoel een half uur durende Mario-muziek bouwt op naar een hoogtepunt. Straks gaat de teller van Mario 0 jaar naar Mario 30 jaar, verdwijnt de 0, blijft Mario 3 over en dat wordt dan Super Mario Galaxy 3. De muziek blijft spelen en blijft spelen. Ik weet het zeker, het komt.\

Bedankt voor het kijken.

WAAAAAAAAAAAT

Ik ben teleurgesteld. Vorig jaar viel de presentatie tegen, maar kwam er snel daarna een groot aantal onaangekondigde trailers op YouTube. Ik zie nog niks. Het verbaast me niks.

Ik werd altijd geïrriteerd als mensen claimden dat TLoZ:U uitgesteld was vanwege de NX. Zelfs wanneer mensen al over de NX begonnen. Werd. Niet meer dus. Ik geef het op met Nintendo. Ik baal dat ik nu mijn avond nog verder verknal door zo'n lang verhaal te typen, had beter naar SqEnix kunnen kijken, dat net KH:3 aankondigde (niet voor Wii U).

Advies nodig. Moet ik een Xbox One of PlayStation 4 halen?

ANTWOORDEN (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord