Power Unlimited RPG (Update 3!) 

Update 4

Aangezien ik er momenteel niet aan werk, sluit ik dit topic. Mocht er dus ooit een resurrection plaats vinden, dan gooi ik 'm weer open!

Update 3 (16-05-15)

Bedankt voor jullie feedback!

Ik heb een aantal vragen gesteld over een eventuele Kickstarter om het project uit te breiden en of ik ga samenwerken met een klein team. Ik heb besloten dat de game GRATIS blijft zoals in eerste instantie bedoeld was. Eventueel komt er na de release van de game een donatie knop, waar je kunt doneren als je het een leuk project vond. Dit is absoluut niet verplicht en geheel optioneel. De reden waarom die knop ná de game komt, is omdat je anders geld uitgeeft voor iets dat je nog niet weet of je het leuk vindt of niet, en omdat ik dan een bepaalde verantwoordelijkheid draag voor de doneerders. Niet dat een verantwoordelijkheid dragen altijd slecht is, maar aangezien ik dit aan dit project werk in m'n vrije tijd, zal het lastig zijn als door privé omstandigheden de game wordt uitgesteld. Hierdoor worden de doneerders de dupe ervan en dat wil ik natuurlijk niet hebben. Vandaar de optie om een donatie knop te maken ná het project die geheel optioneel is. Nogmaals voor de duidelijkheid, doneren is niet verplicht en je kunt de game gewoon gratis spelen.

Ik heb momenteel meer vrije tijd, maar dat betekent niet dat ik alle tijd van de wereld heb. Ook wil ik mijn eigen tijd indelen en niet elk vrij uurtje in dit project stoppen. Het heeft me enorm veel tijd gekost om iets klein in elkaars te zetten, dus verwacht geen snelle release. Ik zal rustig aan deze game verder werken en zal jullie up-to-date houden als er belangrijke toevoegingen/veranderingen worden toegepast. Ik beschouw dit absoluut niet als een last, aangezien ik het leuk vind om te doen, maar het moet ook leuk blijven. Aangezien ik het expres vrijwillig wil doen, draag ik zo geen verantwoordelijkheid van betalers en kan ik ze niet teleurstellen als de game wordt uitgesteld/als de release datum nog even duurt.

Tot die tijd zal ik kijken of ik het project binnenkort kan oppakken en hoe ik dit precies ga aanpakken. Voor de rest, mocht je nog eventuele leuke ideeën hebben, drop ze in de comments of geef ze persoonlijk even door via Steam!

Het Originele Bericht (18-06-14)

Zoals besproken is hier eindelijk het officiële topic voor de Power Unlimited RPG. Dit wordt een old-school RPG in de stijl van de oude Pokémon games dat wordt gemaakt met RPG Maker VX Ace door mijzelf. Het wordt een medieval-achtige game maar dan volgestopt met content van Power Unlimited. De NPCs bestaan uit users van PU.nl en dan zijn bijvoorbeeld de Moderators de eindbazen (met banhamers als wapens) en de redactieleden NPCs met een belangrijke rol, die je helpen om de game door te komen.

Ik heb veel velen al de aanvraag gehad om in de game te komen. Zoals ik al had gezegd zal ik nog even kijken wie ik in de game kan verwerken. De users die bekender zijn met de Community, hebben een grotere kans om erin te komen. Niet voor mij persoonlijk, maar voor de users van de Community, oftewel de spelers van het spel. Hoe bekender de NPCs zijn, hoe meer spelers ze zullen herkennen, dus vandaar.

De game wordt waarschijnlijk in het Nederlands, want ik wil proberen om zo veel mogelijk kenmerken van de redacteuren/moderators/users erin te stoppen. Dus herkenbare zinnen, grappen, eigenschappen, etc.

Qua combat system zat ik te denken om het scripted-cutscene achtig te maken inclusief keuzes op bepaalde moment. In plaats van die standaard turn-based battles, dan juist interactieve gevechten tussen de speler en de NPC met gepraat en cutscenes er tussen door.

De releasedatum is nog niet bekend, maar binnenkort ga ik beginnen met het ontwerpen van het spel. Dit duurt wel lang aangezien ik veel alleen ga doen, maar meerdere ideeën zijn altijd welkom. Goede suggesties worden uiteraard ook in de game verwerkt, inclusief credits.

Dus mocht je nog niet gesolliciteerd hebben om in de game te komen, of heb je juist geweldige ideeën voor de game? Laat het weten in de comments! Mensen die met goede suggesties en leuke ideeën komen hebben uiteraard hogere kans om in de game te komen als beloning.

ANTWOORDEN (243) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord