Poepsex games, wie doet er mee? 

Game: LIMBO

Hoi allemaal! Hoewel mijn naam lijkt aan te geven dat ik voornamelijk singleplayer action spellen oncologisch speel, moet ik bekennen dat mijn grootste liefde elders ligt. Sinds mijn eerste babymintgroene schijtsessie ben ik een fervent eter van schijt. Katerzwart en bruin met nootjes, zijn smaken waar ik met gemak honderden keren mijn lul in het gestoken en waarin je zelfs dan nog nieuwe texturen en geuren kan ontdekken. In mijn beleving is er geen andere voedingsstof waarin zoveel smaak waarin zoveel depgang zit als in een goede bruine kwarktaart. Hoewel fallusfungus misschien maar daar heb ik geen verstand van…

Anyway, met W..C’s en bidets en andere hygiënische duivelspraktijken ben ik even weggeweest van mijn chocorepen en heb ik me meer gefocussed op mezelf masturberen op pics van Jas. Gebrek aan vezelrijk voedsel en een desinteresse is maïsarme excrementen waren de voornaamste redenen destijds. Sinds de diarreerelease van aziatisch pittige keukengerechtenhype ben ik weer volop de nutella ingedoken en ervaar ik weer hoe gruwelijk goed het voelt om steeds te eten van je bouten, je eetpatroon te optimaliseren en mash-ups met verschillende gerechten te leren. Er zijn weinig dingen in de sexwereld die mij meer voldoening geven dan het sabbelen op een tarrel die nog een paar weken eerder zat te rijpen aan je aarsharen, puur omdat jij je reet niet gewassen hebt, en beter kan kokkerellen tussen je batsen.

Wat mij opvalt in Nederland, en eigenlijk internationaal ook wel een beetje, is dat steeds minder “goede nutritie” gebruikt wordt om een smakelijk gerecht te recyclen. Het wordt lauw geserveerd en koud wil niemand het. Bear Grylls brengt gelukkig wat nieuwe chefkoks binnen, maar het mag wel wat wellustiger allemaal. Zijn hier fanatieke chefkoks en eters, of guys die gewoon af en toe lekker hun vrienden in de navel willen kakken of met 2 vriendinnen in een potje? Zijn er mensen die willen smullen, maar een drempel ervaren? Het zijn immers niet altijd de meest makkelijke gerechten om op te dienen. Kortom, hoe is het gesteld met de PU community wat dit vetreft? Geef een beetje liefde aan bumfluff, dat schijten in de pot is leuk, maar never zo bevredigend als een bruine leverpastei in je bakkes!

Smakelijkkkkk

ANTWOORDEN (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord