Mens erger je niet 

Iedereen die gamet maakt het wel eens mee.
Je denkt als eerste over de finish te gaan, maar vlak voor de laatste bocht krijg je een rood schildje voor je bakkes...en daarna een groene...en daarna wordt je nog door 3 man voorbij gebeukt en je eindigt uiteindelijk als zesde.
Of je bent met die laatste pot Fifa bezig (die je moet winnen) en krijgt in de blessure tijd een ongelofelijke kutgoal tegen.
Of je speelt Street Fighter online en je tegenstander maakt je af met alleen maar dezelfde moves.
Of die ene gast die met Halo gebukt en gecloakt(!) altijd om het hoekje zit te wachten om iedereen met zijn energy sword op laffe wijze om te leggen.

Als zoiets herhaaldelijk plaats vindt dan gebeurt er iets met mij. Er wordt ergens in mijn bovenkamer een stofje aangemaakt waardoor er een implosie op macroniveau plaats vindt.
Dit uit zich vervolgens in een tirade richting het beeldscherm.
Soms vliegt er wel eens een controller door de woonkamer.
De lichte opluchting maakt dan weer snel plaats voor woede als ik er achter kom dat de controller stuk is.

Hoe werkt dat bij jullie?
Sneuvelen er ook wel eens controllers (of erger) of ben ik de enige die zijn woede-uitbarstingen niet kan beheersen.

PS: ik heb dit alleen als ik game, laat dat duidelijk zijn >:]

ANTWOORDEN (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord