PU Meeting 2014 

~Super Special Kawaii Enzevil edit op aanvraag van Doornroosje & Reudie:~

Datum: 17 oktober. Het plan is als volgt:
1500u: aanwezig zijn op centraal station Utrecht, vervolgens chillen in Park Nieuweroord met een drankje en elkaar rustig leren kennen.
1800u: de aansluiters ophalen op CSU, vervolgens ergens goedkoop avondeten in een restaurant bestemd voor grote groepen. Ik zal proberen iets fatsoenlijks uit te kiezen! Graag ook aangeven of je meegaat met dit onderdeel ivm reserveren.
2100u: de aansluiters ophalen op CSU, vervolgens poolen, karaoke of gewoon kroeghangen.

Ik hoop dat jullie je hierin kunnen vinden. Zo nee, zsm zeggen en aangeven wat een beter alternatief is. Als het overgrote deel het met deze planning eens is, kan ik de voorbereidingen treffen. Heb je tips voor leuke kroegen of restaurants; laat je horen.

Inschrijven kan hier: https://docs.google.com/forms/d/1XHwoS5VoIplhALqi0egKz5zhVPjXjq0f8SITkpPqS08/viewform

Inschrijven kan TOT vrijdag 10 oktober! Ik ga ervanuit dat iedereen die zich opgeeft mee gaat eten. Ga je niet mee, GRAAG AANGEVEN IN DE COMMENTS, zodat ik er rekening mee kan houden bij het reserveren.

Het restaurant dat we zullen bezoeken is Hagenouw. Dit restaurant ''specialiseert'' zich zin grote groepen en ligt 200 meter van CS af, waardoor we makkelijk de volgende ploeg op kunnen halen. De menukaart vind je hier: http://www.dinnersite.nl/restaurant/444784/menukaart/Hagenouw_Eten_Drinken/Utrecht/?menukaart_id=35380&rc=cntvanohggba&partner_id=1&channel=groepen

Meenemen:
- Contant geld
- Pinpas
- ID kaart/rijbewijs
- Schoon ondergoed
- etc

ANTWOORDEN (179) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord