Hulp bij zelfdoding 

De laatste tijd is hulp bij zelfdoding een hot topic in het nieuws. Zeker is dat het met dit nieuwe kabinet nog even in de koelkast zal worden gezet, oftewel, het blijft strafbaar.

Toch vraag ik mij af, moeten wij nu het moderatorteam aangeven voor de poging om te pummunity om zeep te helpen. Je zou kunnen stellen dat we er zelf om vragen en velen, waaronder ik, zouden het eigenlijk niet erg vinden als PU de waarheid onder ogen ziet. Aan de andere kant, je kan ons ook vergelijken met iemand die niet van rekening vatbaar is. Hebben wij nog wel een eigen wil, moeten wij niet gewoon luisteren naar onze verzorgers [lees: moderators]?

Ze hebben misschien niet het beste met ons voor en de ban die zal komen neem ik ter harte.

ANTWOORDEN (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord