Hoeveel lap jij gemiddeld aan je aars? 

Ik zat zo eens te denken, na het zien van dit filmpje , van um, wow mensen hebben echt maar 130 seconden nodig om hun behoefte te doen? Ik zit namelijk zelden korter dan vijf minuten op de plee. Als het langer dan vijf minuten duurt, neemt de tijd vaak exponentieel toe. Als in, oneindigheid en daar voorbij.

Dus toen bedacht ik me -heel toepasselijk op de wc, met een krukje onder mijn voeten- hoeveel wc papier zal de PU gebruiker gemiddeld gebruiken?

Zelf ben ik een beruchte veelgebruiker. Als ik zuinig doe, doe ik 2-3 velletjes per veeg, maar soms dan is dat niet genoeg en gebruik ik wel het drievoudige. Ik vind het namelijk ook wel leuk om aan het toiletpapier te sjorren. Door dit uitbundige gebruik raakt de wc vaak verstopt. Niet een ideale situatie om je in te verkeren.

Wel moet ik er bij vermelden dat sinds ik een krukje gebruik, het er ook als softijs uit komt gedraaid. Hierdoor gebruik ik veel zuiniger en ik had zelfs gehoord dat je daar tegenwoordig subsidie voor kan ontvangen. Hoe weet ik nog niet, misschien heeft iemand in deze pummunity daar al ervaring mee.

En nee, mods, dit is een serieus onderwerp. Als je dit als iets onserieus ziet, trek je een heel fundamenteel proces van de mens in twijfel. Veel mensen ondervinden problemen in dit proces, maar durven er niet voor uit te komen. Hallo, het is 2016, taboes zijn zóóó taboe.

Deel je toiletervaring en een specialist zal er zo spoedig mogelijk naar kijken.

ANTWOORDEN (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord