Ga naar inhoud

het school topic


kaas123123

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...
ik heb even een vraag over biologie, klopt mijn hypothese. Bij een lage zoutconcentratie wordt de osmotische waarde hoger waardoor de aardappel extreem hard word en (bijna) niet meer te buigen is. Bij een hoge zoutconcentratie wordt de osmotische waarde lager waardoor de aardappel slap wordt en goed te buigen is. het project gaat over aardappel staafjes bij verschillende zoutconcentraties. verder kunnen jullie dit topic gebruiken als je vragen hebt over school ofzo :P misschien een beetje nutteloos topic maar had geen idee waar ik het kon posten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...