Het officiële Broederschap Battlefield 3 toernooi! 

Jawel dames en heren,

Zoals jullie misschien vernomen hebben, is deze week Battlefield 3 gratis op Origin te downloaden. En wat valt er nou beter te doen met een game die iedereen in zijn bezit heeft en 64 spelers online ondersteund? Juist ja, lekker een toernooitje spelen!

Vrijdag 13 juni om 19:00 organiseert de Broederschap dan ook een leuk potje Battlefield 3.

Iedereen is welkom, zelfs als je niet in de Broederschap zit.

Voor de mensen die niet mee kunnen doen omdat ze een te trage computer hebben, komen wij een kleine troost. Het toernooi wordt namelijk ook gestreamed en op YouTube gezet!
Kijken kan dus hier: http://www.twitch.tv/debroederschap

Maar Orange, hoe gaan jullie dit nou goed organiseren?
Nou aangezien wij niet geld uitgeven aan het huren van een aparte server, gaan we met zijn allen een lege server joinen. Deze kan dus eigenlijk pas op de middag/avond bekent gemaakt worden.

Het is de bedoeling dat jullie hieronder je Origin naam achter laten, zodat wij jullie in de server kunnen uitnodigen. Ook maken wij een chatroom op Origin aan. De server IP wordt voor de laatkomers ook in dit topic gezet.

Als laatste wordt er, wanneer je meedoet, van je verwacht dat jij je een beetje normaal gedraagt. Dat betekend geen ruzie maken, niet spammen, enz.

Wij hopen jullie allemaal vrijdag te zien op het strijdveld!

Groeten,

Sierrazulu
BoemerHD
Orangemic

ANTWOORDEN (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord