Even voorstellen: Jas als moderator 

De titel verraadt het al een beetje, Jas is mod en hierbij zal ik mijzelf even voorstellen! Ik ben 29 jaar en kom uit het prachtige Leiden. Ik heb in het reorganisatietopic voorgesteld om woordvoerder van het mod-team te worden en als reactie is mij gevraagd of ik een mod wil worden. Om niet alleen maar te zeiken maar ook iets constructiefs bij te dragen heb ik onder strikte voorwaarden de uitnodiging geaccepteerd. Ik begin als junior-mod en na het bewijzen van goed gedrag zullen mijn krachten uitgebreid worden (indien van toepassing).

Bij het accepteren van de mod-krachten behoort uiteraard het uitdragen van een voorbeeldfunctie. Ik zal daar m'n best voor doen en mij zo nu en dan een beetje inhouden. Verdere invulling zal vanzelf wel duidelijk worden.

Groetjas

ANTWOORDEN (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord