Een nieuwe Mass Effect-game.  

Vandaag zijn wat dingetjes bekend geworden over Mass Effect. Twee van de oprichters van BioWare zijn opgestapt, de nieuwe single-player DLC gaat zich afspelen op Omega, en er zit een hele nieuwe Mass Effect-game in de pijplijn. (http://blog.bioware.com/2012/09/18/from-aaryn-flynn/)

Casey Hudson gaat aan het hoofd staan van de productie. Voor zij die het niet weten, is Casey Hudson verantwoordelijk voor het omgooien van het einde van ME3. (Oorspronkelijk was er een hele nieuwe verhaaltak opgezet over Dark Energy, en hoe de levende wezens in het heelal hier veel te veel van maakten door al die Element Zero overal in te stoppen. Basically een soort broeikaseffect op galactische schaal.)

OKE, SPOILERS!

Ik vraag me af wat ze voor nieuwe game willen maken, en een prequel is eigenlijk zo'n beetje de enige optie. Het einde van Mass Effect 3 is hoe dan ook niet goed voor de melkweg, aangezien wat je ook doet, de Relays kapot gaan, en zo'n beetje alle militaire forces in de melkweg in ons zonnestelsel gestrand zijn.
Ook is Shepard in bijna alle gevallen dood.

GEEN SPOILERS MEER

Dus zo zit het. En met Casey Hudson zie ik het ook niet echt goedkomen met die game, hij is tenslotte verantwoordelijk voor het einde van de trilogie, en een stuk minder voor de rest.

Mass Effect 4, ze moeten met iets verdómds goeds aankomen willen ze dat ik hem nog gaan spelen (en hij moet te spelen zijn zonder Origin, maar dat is een heel andere zaak).

Wat jullie?

ANTWOORDEN (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord