De PU muziek top 

Hallo PU bezoekers,

Zou het niet superawesome om met z'n allen een lijst met de beste albums samen te stellen? Het is niet alleen leuk om te zien of anderen je muzieksmaak delen maar ook om nieuwe goeie muziek te ontdekken. Er zijn wel wat eisen om mee te mogen doen aan deze lijst:

  • Je moet sterk geinterreseert zijn in muziek. (Duh!)
  • Je moet breed georienteerd zijn en open staan voor andere stijlen en genres, dit betekend niet dat je niet critisch mag zijn.
  • Je zult in het stemmingsproces naar 'andere mans' muziek moeten luisteren.
  • Fanboygedrag is niet toegestaan!

Als je mee wil doen kun je dat gewoon ff zeggen in de comments, als we genoeg mensen (een stuk of 10) hebben dan leg ik de verdere spelregels uit.

------- UPDATE! --------
Wat je nu moet doen is onze favoriete albums versturen. Wees kritisch; selecteer niet je hele muziekcollectie als favoriet, ik vraag niet om een maximum of minimum aantal albums, als echt denkt dat je 20 superawesome albums kent moet je ze vooral versturen.
Per album moet je het volgende punten noteren:
Naam album (e-duh!)
Artiest
Korte beschrijving album, wat maakt het zo goed & speciaal.
'Doelgroep'

Mijn geniale doelgroepen systeem:
Ik begrijp dat jullie niet naar iedere albumsoort willen/kunnen luisteren, sommigen houden gewoon niet van bepaalde soorten muziek. Daarom heb ik een manier bedacht om muziek in te delen, een van soort versimpelde genres. Bijvoorbeeld mensen die van rock houden houden meestal ook van folk, etc. waarom zou je ze dan niet in een groep gooien? Jullie moeten dus zeggen van welke groep jullie muziek willen beoordelen in de toekomst, en jullie moeten bij ieder album zeggen bij welke doelgroep(en) hij het beste past.
Groep A: Iets softere rock, folk, indie, alternative etc.
Groep B: Hard rock, Metal, etc.
Groep C: Pop, singer/songwriter, etc.
Groep D: Ambient, klassiek, etc.
Groep E: Drum&Bass, Dubstep
Groep F: 90's electronic, Ambient Techno, IDM, Trip-Hop, Drill&Bass
Groep G: Hip-hop, Rap, etc.
Groep H: Jazz
Groep X: Aanrader voor (bijna) iedereen, deel deze niet teveel uit.

Als je iets niet begrijpt, moet je dat gewoon eerlijk zeggen, succes :)

ANTWOORDEN (101) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord