De herrijzing 

We hadden de tekenen moeten voorzien.

Het kwaad dat wij dachten als een zwijn geslacht te hebben, bleek nog springlevend. Het kwaad was nooit weg, het was uitsluitend in een valiumroes aan het ruisten, krachten sparend, Nederlands cursussen volgend. We hadden de tekenen moeten voorzien.

Het kwaad dat zich uit in de Aars Demon was al vaker vanuit de krochten van het Belgische landschap gerezen, om oorlog te woeden met alles dat syntaxis en semantiek lievend is, en elke keer was het kwaad teruggedrongen naar de diepe onderkrochtse grottennetwerken van het Vlaamse landschap. Schorriemordor, zoals dit ook bekend stond.

Maar nu is het kwaad terug. Juist nu, in tijdens dat ons politieke en economische landschap drastisch veranderd, met zijn internal server errors en het modmachtmisbruik dat leidde tot een interne user oorlog. Nu het land van PUrelden verdeeld is, en met de opkomst an de member content ziet de Aars Demon zijn kans schoon om wederom ons landschap te verdorren met zijn leger aan dt fouten, witregels, en omsamenhangendheid.

We hadden de tekenen moeten voorzien.

Het is nog maar een kwestie van tijd voordat zijn generaals All_is_connected, Sander.C en DaChatter zich weer laten zien, om chaos te brengen naar dit toch al wankele forumlandschap. We zijn de manieren om het kwaad te bevechten bijna vergeten, maar sommigen kunnen zich The Dark Wardens, geleid door Darknessfood nog herinneren. Het is tijd om de Kelkhorens van Abominabele bierdrinkers te laten schallen, opdat de Elite 4 weer samenkomen, om het kwaad te verdrijven, en het forum weer leiderschap te geven.

Darknessfood, Resawnguy, Squall. Ik roep u allen op. Opdat wij onze pennen die machtiger zijn dan zwaarden weer dienen te hanteren. Niet voor ons, maar voor de anonieme users, die een duistere tijd te wachten staan. Ik ga niet liegen, het wordt een gevaarlijke onderneming. Er zullen doden vallen, of wellicht mensen onwel worden van dickpics. Er zullen slachtoffers vallen, maar ook zullen er nieuwe helden opstaan.

Ik roep u op, opdat wij vooruit zullen gaan in de strijd. Moge het licht op ons schijnen, desnoods gereflecteerd vanuit zonnenbrillen om onze identiteit te beschermen.

ANTWOORDEN (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord