Attentie phishing op steam!!! 

Beste mensen

Ik kreeg vandaag een bericht om kaarten te traden, hij zei dat hij een goede deal had. Natuurlijk gaan er dan al bellen rinkelen.

Wat ik helemaal raar vond, was dat hij mij er een link bij gaf.
Alleen de link in kwestie is een phishing link met de intentie je account te stelen.

De link was: steamcammunitu.com/id/(nummer)

Als je op de linkt klikt lijkt het alsof je op de steam site zit. (Echt compleet, hulde aan diegene die het gemaakt heeft. Het is echt alsof je op de steam site zit)
Alleen als je daar iets aanklinkt probeert de site van alles van je te krijgen. (NIET INLOGGEN)

Schijnbaar begint het langzaam op te komen, want ik zie bijvoorbeeld op facebook allemaal prijsvragen en dat soort dingen, met diezelfde links.

Ik vond het nodig dat jullie dit weten, het is al erg genoeg als alles platgelegd wordt(DDOS aanvallen afgelopen tijd) dan wil je niet ook nog eens je account kwijt. Met al je zuur verdiende games :)

ANTWOORDEN (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord