Algemeen Pokémon Discussie Topic! (vernieuwde versie) 

Hallo vrienden die nog Pokémon spellen spelen op deze power unlimited forums en wat site bezoekers (Nog geen membership) hoe is die met jullie goed? Met mij gaat het heel goed en perfect! Oke ik maak dan hier een accound om met ons hier en daar te chatten over Pokémon spellen, maar ik kwam aan deze idee voor de Pokémon Union Roon: Slowchat die Union Room van het Pokémon spellen te kunnen chatten, kwam ik van die Union Room van Pokémon Diamond spel voor Nintendo DS kwam ik er met deze idee coole idee he vrienden van het Pokémon spellen die er nog spelen in deze site en we kunnen hier te kunnen chatten over Pokémon spellen genaamd Pokémon Diamond 'n Pokémon Pearl en natuurlijk ook over de overige Pokémon RPG spellen vrienden! Dit slowchat moet alleen over Pokémon Diamond 'n Pokémon Pearl en overige Pokémon RPG spellen! Er kan ook natuurlijk wat testje moeten en mogen gedaan worden voor onze Pokémon knowladge te kunnen testen en paar Quite uit de spellen mogen ook natuurlijk erbij staan vrienden van Pokémon spellen!

»Wat mogen de members van PU hier doen!«
Insidegamer Member mogen hier gewoon alles over Pokémon spellen chatten die alleen met RPG onder handelt daar mee bedoel ik mee met Training van andere spellen zoals Pokémon Mystery Dungeon en Pokémon kleuren versies mogen over chatten hier in deze slowchat en jullie moet absolutely SPAM en Porno over Pokémons chatten is gewoon [b]niet[/b] toegestaan oke en jullie mogen ook je zelf een verhaal maken en sturen hier in deze thread oke is duidelijk vrienden! Oke vriend veel succes met chatten over Pokémon in deze slowchat!

»Waarom maak ik deze thread genaamd Slowchat!«
Waarom maak ik deze slowchat over Pokémon spellen die er nooit hier in Offtopic is verschenen ik weet wel dat er meer threads gemaakt zijn over Pokémon spellen, maar dit is heel anders dit is een Pokémon soort MSN chat thread die we goed kunnen slowchatten over Pokémon spellen of niet vrienden van Pokémon spellen die meer Pokémon RPG spelen en jullie mogen hier ook je eigen verhalen maken en ik maak het zelf ook een mooie verhalen over Pokémon spellen als de naam Fanfictions of RP is hier ook toegestaan vrienden het zal een gezellige en een leuke thread van Pokémon Union Room: slowchat worden of niet Pokémon trainers!? Hieronder staan de Pokémon spellen die kullie er over mogen chatten!

»Pokémon Blue version.
»Pokémon Red version.
»Pokémon Yellow version.
»Pokémon Stadiom.
»Pokémon Silver version.
»Pokémon Gold version.
»Pokémon Crystal version.
»Pokémon Stadium 2.
»Pokémon Ruby version.
»Pokémon Sapphire version.
»Pokémon Emerald version.
»Pokémon Collosium version.
»Pokémon XD Gale of Darkness.
»Pokémon Diamond version.
»Pokémon Pearl version.
»Pokémon Battle Revolution.
»Pokémon Platinum version.
»Pokémon heartgold version.
»Pokémon soulsilver version.
»Pokémon white version.
»Pokémon black version.
»Pokémon white version 2.
»Pokémon black version 2.

Oke vrienden veel succes met slowchat vrienden over Pokémon RPG spellen die in de lijst staan en jullie mogen ook natuurlijk je eigen Fanfiction maken of RP beginnen maar onder deze spellen die in mijn lijst staan vrienden! Ik verklaar dit thread over Pokémon Union Room: Slowchat! te openen Knipt te rode lintje voor het deur van de Pokémon Center (P.C) en welkom in deze Pokémon center en slowchat vrienden!

ANTWOORDEN (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord