Objectieve (maar ja, kan een persoonlijke kijk ooit objectief zijn?) kijk naar bepaalde berichten aangaande Sony 

Objectieve (maar ja, kan een persoonlijke kijk ooit objectief zijn?) kijk naar bepaalde berichten aangaande Sony 2013-02-27T09:28:59
Sony krijgt veel flak, maar is het allemaal wel verdiend. ruimte titel, maar ironisch genoeg ga ik maar in op 4 specific arguments. Sorry voor de wall of text, maar ik ben geen persoon voor aesthetiek.

In de topic over Sony's dissende reclame over Nintendo:

''Ff oplie of het vuur gooien. Advertentie van Nintendo: "Oh yah, PSX4, 5, or what number. Another Sony console with the same experience as 15 years ago. Another uninspired console which cheaply copies our controller and our games showing it is hugely inspired by Mario"
Oh nee dt gebeurt toch niet. Nintendo is daar enerzijds te netjes voor en is daar anderzijds niet wanhopig genoeg voor. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Sony in hun nieuwe console heeft. Zulke acties komen uit onzekerheid voor.''

want de dualshock lijkt zo erg op de wii U, wii, gamecube, n64,SNES of NES controller?

ik kan alleen een hint van vergelijking zien met de snes en n64
de enige overeenkomst is dat ze allebei 4 knoppen in diamantvorm rechts hebben. ja, dat hebben ze overgenomen, net zoals iedereen, maar je kan net zo goed zeggen dat nintendo knoppen heeft overgenomen van Atari.. ik zie de vergelijking niet.

want zoveel games op de playstation 1/2/3 zijn 2D platformers?
ik heb betrekkelijk weinig 2D platformers zowiezo gezien op de playstation en al helemaal geen namaak van mario, tenzij je ''kunnen springen'' in een spel plagiaat vindt.(ik reken 3D mario games niet mee, omdat deze persoon blijkbaar focuste op de SNES era)

''Wij brengen dezelfde controller weer met een nieuwe console uit, gaat kijken!''

dus? hij doet het toch prima? je gaat toch ook niet plotseling in een game richten met de d-pad? nee, want het bestaande systeem is nou eenmaal het beste ervoor.
de dualshock kan niet verbeterd worden op dit moment.
het maximum aantal knoppen is wel bereikt, voordat het verwarrend wordt.
hij mag best wat groter zijn, maar dat is geen kritiek op de dualshock, dat is kritiek op de schaal.
alsof je naar een perfect schaalmodel kijkt en als kritiek geeft dat het te klein is.

Common:

''Xbox live kost geld, maar dan heb je ook wat, Sony's infrastructuur is bagger''

Ja, dit was waar, 2 jaar geleden. PSN (of SEN, whatever) heeft een inhaalslag gemaakt en is zeker op het niveau van xbox live. alleen omdat het gratis is, betekent het niet meteen dat het dus lagere kwaliteit is.

''Sony kan niet eens klantengegevens beschermen, wat een grap, zo gehackt die ps3.''

De ps3 werd gehackt voor homebrew na 3 jaar, de xbox na 3 maanden (dit is geen mening).

Veel mensen beroepen zich hierop zonder de achtergrond van het hackgezeik te weten, daarom geef ik je nu een beknopte versie:
De ps3 had eerst een Other OS functie waarmee je linux op je ps3 kon draaien.
Deze functie werd niet geadverteerd en was gewoon een gratis extra'tje.
Jammer genoeg gebruikten hackers deze functie om illegaal games te downloaden, daarom moest Sony deze verwijderen. Anonymous werd pissig en besloot om klantgegevens te leaken (ik snap die stap ook niet).

Sony weet voortaan dat ze maar geen leuke dingen moeten doen voor hun klanten... kut anonymous.

Dus als je weer eens zegt ''ps3 werd zo gehackt'', bedenk dan dat het ook best bij microsoft of wie dan ook had kunnen gebeuren, maar dat die een Other OS functie niet aanboden...

Dit waren een paar van de meest common onzin-argumenten die ik vaak zie. je denkt misschien ''oh, gewoon een Sony fanboy'', maar dat is niet zo.
Het lijkt misschien zo omdat ik hier Sony verdedig, maar een fanboy verdedigt blindelings, zonder argumenten, terwijl ik toch zeker argumenten heb aangedragen.
Ik zou zowiezo wie dan ook verdedigen als het logisch is.

Alsjeblieft, als je een logisch argument kan aandragen waarom ik fout zit, wil ik het natuurlijk graag horen.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord