Review: Dead or Alive 5 

Review: Dead or Alive 5 2012-12-19T15:34:47
Gaston: “Welkom bij wederom een spetterende editie van ‘Next Holland’s X-Fighter Idol Got Talent’! Wie mag zich dit jaar de beste singleplayer fighter van het jaar noemen? Een daverend applaus voor uw gastheer: Wouterrrrrrrr Brugguuuuuuuhhhh!!”

*Daverend applaus*

Wouter: “Dank u! Dank u! Och, ik ben het niet waard!”

*Applaus zakt heel snel weg*Nominaties

Wouter: “Dames en heren, wat wás het een bewogen jaar, nietwaar? Wat een fightinggames zijn er uitgekomen, wat een hoop kanshebbers op de titel van ‘Beste Fighter Singleplayer van 2012’.

*Publiek roept ‘jaaah’*

Wouter: “Voordat we beginnen, laten we even terugblikken op de verrassende show van vorig jaar.”
*Filmpje start met beelden van een zinderende show*
Voice-over: “De jury was unaniem over de winnaar van 2011 en ook het publiek stemde met een overweldigende meerderheid op Mortal Kombat. Met een extreem uitgebreide Story mode, de weergaloze Challenge Tower en een legio aan unlockables, bood de negende MK veruit het meeste waar voor het geld van de eenzame gamer.”

*Plichtmatig Applaus*

Wouter: “En dan, het moment waar jullie allemaal op hebben zitten wachten: de genomineerden van 2012!"

*Daverend applaus, meerdere mensen vallen flauw*
*Filmpje start*
Voice-over: “De genomineerden van Next Holland’s X-Fighter Idol Got Talent zijn: Tekken Tag Tournament 2, Dead or Alive 5 en Street Fighter X Tekken.” 

*Het publiek schreeuwt en slaat elkaars schedels in*

Wouter: “Ja, mensen, we hebben meteen al interessante ontwikkelingen wegens het feit dat SoulCalibur V niet eens genominéérd is!”

*Publiek krijgt een rolberoerte*

Wouter: “Nadat de serie won in 2008, 2005 , 2003 en in 1999 zelfs de reden was voor het ontstáán van deze show, is SoulCalibur V de grootste teleurstelling voor singleplayer knokfanaten sinds Street Fighter IV.”

*Wouter pinkt een traantje weg*

Wouter: “Maar gelukkig, lieve digiknokkers over de hele wereld: we hebben een waardige opvolger in de vorm van de OVERduidelijke winnaar van 2012!!!!”
*Filmpje van zwabberende tieten en epic battles*
Voice-over: “DEAD OR ALIVE 5.”

*Publiek barst in gelukzalig janken uit*

Dead Or Alive 5 fighter 2012

Voice-over: “Met een minimum aan rumoer, op een aantal plichtmatige berichtjes over de borstomvang van de characters na, slóóp DOA 5 dit jaar de winkels in. Maar de wereld werd aangenaam verrast door een ouderwets onnavolgbare, zeer robuuste Story mode die eveneens dient als boeiende tutorial.”

*Een gast in het publiek schreeuwt ‘W00tW00t’*

Voice-over: “Daarnaast biedt Dead or Alive 5 een gezond aantal unlockable kostuums, Time Attack en Arcade in zowel Solo als Tag-versies plus ZEVEN verschillende moeilijkheidsgraden en zoveel titels en Missions om naar te streven dat de houdbaarheid bijna oneindig is. Ondanks de concurrentie van Fightlab aan de kant van Tekken Tag Tournament 2, is DOA 5 de ultieme game voor de eenzame leunstoelninja.”

*Het publiek rent naar de winkels*

Conclusie 

SCORE: 81
Hoewel Dead or Alive 5 een veilig vervolg is dat weinig meer biedt dan deel 4, heeft het één groot voordeel: het vergeet de singleplayer-minded knokker niet. Want hoewel online awesome is, moeten we niet vergeten dat sommige gasten gewoon af en toe even snel een A.I.’tje willen rammen.
Hoewel Dead or Alive 5 een veilig vervolg is dat weinig meer biedt dan deel 4, heeft het één groot voordeel: het vergeet de singleplayer-minded knokker niet. Want hoewel online awesome is, moeten we niet vergeten dat sommige gasten gewoon af en toe even snel een A.I.’tje willen rammen.

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord