Win: Kingdoms of Amalur: Reckoning! 

Win: Kingdoms of Amalur: Reckoning! 2012-09-17T12:58:55
Jan heeft de bijna vastgeroeste disc van Skyrim uit zijn console getrokken en hem vervangen voor een andere RPG. Hoe dat mogelijk is? Hij is sinds enkele dagen helemaal verslingerd aan Kingdoms of Amalur: Reckoning. En die game kunnen jullie nu winnen!

In Kingdoms of Amalur: Reckoning is er uiteraard weer een koninkrijk dat van de ondergang gered moet worden. Jij mag als speler zelf kiezen hoe je dat doet, al krijg je wel wat hulp van het soepele combatsysteem. Bestook je jouw vijanden met magische aanvallen of vecht je het liever uit met een vet zwaard?

In de nieuwste PU (#219) kunnen jullie lezen dat Jan helemaal verliefd is geworden op de wereld van Amalur. Hij zegt zelfs dat Kingdoms of Amalur: Reckoning de eerste grote verrassing van 2012 is en beloont de game dan ook met een dikke Gold Award. Reden genoeg om die game zelf in je console te willen proppen, nietwaar? Dat kan! We hebben namelijk drie exemplaren van de game om weg te geven, maar daar moeten jullie uiteraard wel wat voor doen.

Dit willen wij van jullie weten:
Wie is volgens jullie de vetste, stoerste en bruutste fantasyheld ooit en waarom? Dit mag een held uit een boek, film, comic of game zijn, de fantasie is de limit!

Drop je antwoord in de comments hieronder. De meest originele inzendingen winnen die toffe game. Vermeld je favoriete console ook even in je comment!

REACTIES (184) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord