Wil jij Destiny bekijken tijdens de E3-beurs in LA 10-12 juni? 

Wil jij Destiny bekijken tijdens de E3-beurs in LA 10-12 juni? 2013-05-17T11:39:55
Juist ja! Dit is een prijsvraag waar je de moeder der prijzen mee kunt winnen. Een trip naar Los Angeles om op de E3 als “freelance reporter” voor PU, Game Mania & Activision, Destiny te checken. Zo rollen we hier bij PU.

Heb je altijd al een keer naar de E3 gewild, maar ben je geen journalist? Dan kan je voor een keer je jaloezie voor de PU-redacteuren aan de kant schuiven, want we geven je nu de kans om op de legendarische gamebeurs in Los Angeles te geraken!

Wat kan je winnen?

Als je wint, vlieg je 10 juni naar LA waar je warm onthaald wordt door het pepermuntje op het kussen in je eigen hotelkamer! Wanneer je de volgende dag het heiligdom dat E3 heet mag betreden, zal je je verbazen over het feit dat redacteuren van de PU niet eens de lelijkste gamejourno’s ter wereld zijn. Eenmaal op de beursvloer mag je Destiny aanschouwen, en als je geluk hebt, zie je Wouter nog een beetje kwijlen. Vervolgens moet je een artikel schrijven over wat je gezien hebt en jouw tekst zal diezelfde week nog te bewonderen zijn op PU.nl en op de website van Game Mania. 12 juni vlieg je weer terug naar Nederland en moet je werken aan een uitgebreid verslag van je trip. Dat verslag komt vervolgens in de Power Unlimited te staan. Eeuwige roem baby!

Hoe kan je dit winnen?

Simpel.

1. Als eerste plaats je de volgende Destiny facebook header op je Facebook pagina

2. Ga naar Gamemania.nl of be, vul je gegevens in & beantwoord daar de volgende vraag:

Waarom ben jij de persoon die als reporter naar E3 moet om Destiny te zien?

a. Ik ben dol op games
b. Ik kan goede artikelen schrijven
c. Ik ben dol op games en kan goede artikelen schrijven

De winnaar maken we volgende week, 24 mei dus, bekend op PU.nl. En als iemand ooit beweert dat wij nooit vette shit weggeven, is het een leugenaar. Dus doe je ding, win die shit en ga naar de E3!

Hier hangen natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan vast:

 • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn en in het bezit van een geldig Nederlands of Belgisch paspoort dat tenminste op 10 juni 2013 nog 6 maanden geldig is.
 • Ten tijden van de actie dient men woonachtig te zijn in Nederland of Vlaanderen.
 • Men dient de gehele periode tussen 9 juni & 15 juni beschikbaar te zijn.
 • Door deel te nemen aan de actie geef je toestemming aan Activision & haar partners om beeld, geluid en tekstueel materiaal over of door jou gemaakt voor deze actie en haar prijs, vrijelijk en naar eigen inzicht te gebruiken of niet te gebruiken. Men kan geen recht doen gelden op enige vergoeding.
 • Deze prijs is niet inwisselbaar voor contanten & niet overdraagbaar aan derden.
 • Door deel te nemen geef je toestemming tot de verwerking van de door jou verstrekte persoonsgegevens. Deze gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor deze actie.
 • Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast heeft Activision & haar partners te allen tijde het recht personen gedurende de actieperiode als wel daarna, zonder opgaaf van reden, alsnog de gewonnen prijs te weigeren.
 • De winnaar dient in het bezit te zijn van de juiste (reis) verzekeringen en deze kunnen overleggen.  Het betreden van de plaats waar het evenement plaats vindt als wel de gehele reis geschiedt voor eigen risico, in die zin dat Activision als wel haar partners geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade in welke vorm dan ook.
 • Activision heeft ten alle tijden het recht deze actie te annuleren zonder verdere opgaaf van reden.
 • Eventuele wijzigingen in de algemene voorwaarden geduurden de actie periode als wel daarna zullen aan de winnaar worden gecommuniceerd. De winnaar heeft dan ten alle tijden het recht vervolgens af te zien van de gewonnen prijs.
 • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de bovenstaande voorwaarden.

 

REACTIES (127) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord