Prijzenregen: De uitslagen 

Prijzenregen: De uitslagen 2012-09-27T21:58:24
De afgelopen week konden jullie prijzen winnen die onder de noemer sick vallen. Natuurlijk willen jullie weten wie de winnaars zijn, dus maken we die vandaag bekend!

We kunnen over sommige prijsvragen kort lullen en over andere wat langer. Gaan we dus ook absoluut doen. Maarliefst zes verschillense prijsvragen passeerden PU.nl en jullie hebben gereageerd alsof jullie ballen met het leven bedreigd werden. Vinden we tof, dus belonen we jullie met deze superdikke prijzen! Laten we vooral beginnen.

Dishonored prijzenpakket

De eerste en waarschijnlijk simpelste prijsvraag ooit betrof het Dishonored prijzenpakket. Hiervoor hoefden jullie enkel in de comments aan te geven dat jullie die shit wilde winnen! Dat deden jullie met een overweldigend aantal, waarvoor dikke props. De winnaar van dit supervette pakket is PrideInMythology geworden! Gratz dude!

Turtle Beach Xbox 360 pakket

Awk-WardOok op het Xbox 360 pakket met een Turtle Beach headset + Assassin's Creed Brotherhood & Call of Duty: Modern Warfare 3 werd massaal gereageerd. De vraag hier was welke Teenage Mutant Ninja Turtle het populairste is bij Wouter. Hier konden jullie het antwoord niet echt zeker weten en dus wat het de meest uitdagende prijsvraag van de week. Het juiste antwoord was Leonardo en daarbij is de motivatie van Wouter de twee awesome katana's waar deze groene schildpad ass mee kickt. Het gevolg is dat we een zoekfunctie hebben gestart naar antwoorden met katana erin, om te zien of mensen zelfs die motivatie juist wisten te gokken. Eén van de mensen die dat in zijn antwoord betrok was Jeen72, vandaar dat deze bezoeker dit prijzenpakket thuisgestuurd krijgt. Gefeliciteerd!

Het Gouden Trio PC pakket

Op de derde dag van onze stormvloed met prijsvragen kwam het Gouden PC Trio aan bod. Hier kon je een motioncontroller voor je PC winnen, met daarbij drie topgames! Portal 2, Mass Effect 3 en The Elder Scrolls V: Skyrim zitten allemaal in dat versche pakket en degene die goed oplette zag dat er binnen die games een cijfer miste. Een enkeling van jullie ging wel héél erg ver en zag nog veel meer missende getallen, maar onthoud jongens; wij houden van simpel. Portal twee, Mass Effect drie en Elder Scrolls vijf. Het missende getal was VIER! Acribo was één van de mensen die het bij het juiste eind had, dus binnenkort mag jij beslissen of jij dat einde van Mass Effect 3 ook zo kut vindt. Goed gedaan!

Turtle Beach PS3 pakket!

Aangezien we de PC en Xbox 360 al voorbij hebben zien komen, was het alleen maar eerlijk om ook een PS3 pakket de deur uit te doen. Niet dat dit het minste pakket van de drie was, want bij deze prijsvraag won je naast een turtle beach headset ook nog eens een Blackwatch Collector's Edition! Hoe dik is dat!? ImaMoustache vond dat in ieder geval superdik, want ook hij deed mee aan deze prijsvraag. Zijn antwoord op de vraag 'Welke kleur komt voornamelijk voor in Prototype 2?' was namelijk 'Rood' en daarmee schrijft hij deze prijs op zijn naam. Feestje!

World of Warcraft prijzenpakket

Maart0nJe zou denken dat we inmiddels wel zo'n beetje klaar zijn met die vrijgevige shit, maar onze gulheid kent geen grenzen! Daarom nog een héle dikke prijs, met twee troostprijzen. De eerste plaats krijgt een superdikke Razer Naga Expert MMO muis én een World of Warcraft figurine! Van die figurines hebben we er overigens nog twee, dus we kozen willekeurig nog twee mazzelaars uit. Wat moesten jullie hiervoor doen? Ons vertellen welk ras in World of Warcraft de favoriet is van Maarten natuurlijk! Dit bleek een schijtsimpele opdracht, want bijna iedereen wist voordat het in de review in progress stond al dat het om de Trolls ging. Bijna ál zijn personages in WoW zijn trolls, dus goed gedaan mensen! Dratora, jij wint de muis! De twee figurines gaan naar: Stickzor en CasShady

Assassin's Creed & World of Warcraft comics

Ten slotten behandelen we de comics die jullie konden winnen. Hiervoor schakelden we Wouter in, de man met het meeste verstand van dit onderwerp. Wouter maakt de winnaars bekend en geeft commentaar!

3. TomHopman (Wint Assassin's Creed The Chain)
Van de new 52 van DC: the flash en red hood and outlaws.en natuurlijk alle Batman comics! :D Batman: the killing joke is zeker een aanrader, gaat over de joker!!!! en natuurlijk sin city van Frank Miller. ik lees nu ook before Watchmen serie, gaat over wat er voor de Watchmen serie is gebeurt (echt vet om te lezen) scott pelgrim vind ik ook erg tof om te lezen, ik denk vooral door de film van Edgar Wright. en assassin's creed is sowieso en vette game/games dus lijkt het me zeker cool om daar ook comics over te lezen! ik heb het zelf niet zo met World of Warcraft, maar de cover ziet er wel gaaf uit :)

Commentaar Wouter: 10 punten voor het noemen van The Killing Joke, 20 voor Watchmen en 25 voor Scott Pelgrim, hoewel het natuurlijk Pilgrim is. ;) 

2. Dinges44 (Wint Assassin's Creed The Fall + The Chain)
Runaways is erg goed. Een groepje kinderen dat erachter komt dat hun ouders de wereld willen vernietigen en besluiten om ze te stoppen. Helaas is het (tijdelijk) stop gezet, maar ik blijf hopen dat ze nog ooit eens doorgaan. Op het moment is de Ultimate serie aan een goede reeks begonnen. De 'Devided we Fall' chapter laat oude vrienden weer bij elkaar komen, en geeft voor het eerst sinds Ultimatum weer wat hoop voor wat over is van the X-men en Ultimates. De beste comic is echter Ulitmate Spider-Man 160. In het Ultimate universum blijven de doden dood, dus je weet dat het definitief is. Je weet dat hij dus nooit meer terug zal keren, en dat voelt gewoon shit aan, maar het gevoel dat je bij deze comic krijgt, wow. De hele vibe, van begin tot einde, is behoorlijk heftig. Het was echt het einde van een jarenlange saga, waarin je met het personage meeleefde, zijn liefde en leed deelde. Het realisme, alsof je echt een oude vriend verliest, is wat USM160 tot de beste maakt.

Commentaar Wouter: Runaways heb ik van gehoord, lijkt me inderdaad fucking boeiend en The Ultimates is een van m’n favoriete series. Daarnaast scoor je dikke punten met het noemen van een specifieke comic!

1. AllDayEveryDayPlatinumGames (Wint alle zes de comics!)
Naast het spelen van allerlei (platinum) games, heb ik ook nog een behoorlijke kast vol comics staan. Van de x-men tot jonah hex en van wanted tot kickass, ik vind het heerlijk om te lezen. Ook alles van marvel is tof en vooral het nieuwere werk, met die super bizar, oogstrelende, hoornvlies stimulerende, p-rachtige tekeningen. Oooh, ik kan soms gewoon een paar minuten naar 1 plaatje zitten kijken...zo mooi. Met uitzondering van de Hulk (deze groene gast dig ik gewoon niet ofzo) en Captain America (blabla personificatie van overdreven amerikaans patriottisme) vind ik eigenlijk het hele marvel universum wel tof. Speciale vermeldingen waard, en dus mijn favorieten, zijn : Nemesis van mark millar; supervillain... En hoe!!! Ultieme type teringlijer is het :P Wanted volgens mij ook mark millar; zooooveeel beter en gekker dan de film ook al is Fox minder interessant kijkvoer dan angelina haar versie ;) Scot pilgrim vind ik ook tof, mede door alle film, muziek en game-verwijzingen die door de kenners te ontdekken zijn. Maar ja, dat telt niet echt mee...semi-manga/comic hybride raarheid... The comics die ik tot nu toe echter het allervetste vind zijn de twee überduistere batman verhalen van kevin smith (nota bene bekend van jay and silent bob voor de stoners hier) Volgens mij heten ze cacaphony en the widening gyre. Lezen die hap, en nu meteen als het effe kan!!

Commentaar Wouter: Nemesis dus? Thanks voor de tip! Maar je wint omdat je de Batman-reeksen van mijn favo stoner, Kevin Smith, noemt. Ik volg alles wat deze man doet op de voet, zowel zijn Podcasts Fatman on Batman en SModcast met Scott Mosier, als z’n serie op AMC genaamd Comic Book Men. Die laatste is een soort Tussen Kunst & Kitsch over comics, afgewisseld met de gebeurtenissen van coole geeks (vrienden van Smith), dus dat is een aanrader voor ELKE comic-liefhebber.

El Skippy

Wij feliciteren alle winnaars nogmaals met deze fantastische prijzen en bedanken jullie ALLEMAAL voor het meedoen! We proberen zo snel mogelijk contact met jullie op te nemen via de mail. Uiteraard volgen er nog veel meer prijsvragen op PU.nl, zoals jullie van ons gewend zijn. Alle niet-winnaars van de afgelopen week zien wij daar graag terug!

REACTIES (106) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord