Morgen naar een Titanfall 2 feestje

Morgen naar een Titanfall 2 feestje? 2016-10-27T09:56:26
Titanfall 2 komt morgen uit en om dat te vieren, organiseert EA een feestje! Een beetje lullen en een beetje gamen met een drankje in je hand, en dat allemaal op kosten van Electronic Arts. Jij kunt erbij zijn!

Morgen komt Titanfall 2 uit en je hoort snel of die game een beetje goed is, want Tjeerd is druk bezig met de review. Maar mocht je zelf willen ervaren of die game een beetje te pruimen is, dan kunnen wij dat voor je regelen. Morgenavond is er namelijk in Amsterdam een launch party van Titanfall 2, met genoeg consoles, en natuurlijk open bar. Omdat EA nog 2x2 kaartjes over heeft, mogen wij twee winnaars uitzoeken die zin hebben om samen met een vriend/vriendin naar een feestje te gaan. 

Titanfall 2

De band tussen de Pilot en Titan wordt in Titanfall 2 nog meer benadrukt en daarom krijg jij misschien wel twee kaartjes voor dit launch event als je de volgende vraag beantwoordt:

Als jij in real-life een Titan zou krijgen, wat zou je ermee doen?

Je moet dus wel morgenavond in Amsterdam kunnen zijn en je moet 16 jaar of ouder zijn. We selecteren de winnaars aan het einde van de dag.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord