Hitman E3 Mini-Preview 

Hitman E3 Mini-Preview 2015-06-25T16:26:13
Jurjonis Bakkerini heeft de smaak te pakken. Gister las je zijn Just Cause 3 Mini-Preview, vandaag komt 'ie weer kneiterhard met een Hitman preview, rechtstreeks vanaf de elektronische drie. We leven in mooie tijden jongens...

Wat is het?

Hitman is in het verleden wel eens een duister zijweggetjes ingeslagen, met als ultieme dieptepunt de traumatisch slechte actiefilm met Timothy Olyphant in de hoofdrol. Gelukkig lijkt IO Interactive hun Agent 47 met deze reboot van de franchise weer op het rechte, slechte pad te krijgen, met meer vrijheid en mogelijkheden dan een geboren psychopaat zich kan wensen!

Hitmanus

  

Waarom is het vet?

Kom op, dat hoef ik hier toch niet uit te leggen? Wat is er nou meer rustgevend, bevredigend én verslavend dan vanuit je luie stoel de kunst van het moorden te perfectioneren? Hitman gaat terug naar zijn roots en belooft onvolprezen sluipmoordactie op voor de franchise nieuwe hardware. Dankzij die technische upgrade zijn de levels sinds Absolution qua oppervlak bijna zeven keer zo groot en kunnen er nu in plaats van veertig bijna driehonderd NPC’s tegelijkertijd op een map. Tevens belooft IO ons een jongere, inventievere Agent 47. Reken er dus maar op dat je niet alleen met een pistool plus demper je targets belaagt.

Hitmanus

   

Waarom is het niet vet?

De nieuwe Hitman zal eerst een digital only release krijgen. Pas later komt deze game fysiek in de winkel te liggen. Waarom? Omdat we bij launch niet meteen de volledige game krijgen. IO belooft ‘a big chunk of gameplay’ maar in de loop van de tijd komen er meer missies, locaties en contracts downloadable bij. Je betaalt één keer een bedrag en daarna nooit meer. Een ietwat rare maar gedurfde beslissing. Het betekent dus dat Square Enix een niet volledige game voor de volle mep gaat verkopen en dat gamers moeten vertrouwen op de beloftes van IO Interactive. Dat doet op zijn minst wat wenkbrauwen fronzen.

    

Gaat deze game hard scoren?

Gezien het feit dat er van voorganger Absolution bijna vijf miljoen exemplaren zijn verscheept, zie ik de toekomst van de reboot toch wel zonnig in. Dat ons aller favoriete sluipmoordenaar garant staat voor brute, over the top slechterik uitschakelende actie, zou na al die jaren geen verrassing meer mogen zijn. Dus ja, ik denk dat Hitman weer heel wat pegels in de richting van uitgever Square Enix gaat vuren, al blijft het afwachten hoeveel fans meteen voor de digital release zullen gaan of eerst de kat uit de boom kijken. 

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord