Zelfs Wolfenstein: Youngblood heeft microtransactions 

Zelfs Wolfenstein: Youngblood heeft microtransactions 2019-06-13T12:12:20
Tijdens een interview met VG247 heeft game-ontwerper Andreas Ojerfors bevestigd dat er microtransactions zitten in Wolfenstein: Youngblood. Volgens hem gaat het hier niet om 'pay-to-win'-microtransactions, maar kan je ze gebruiken om je voortgang te versnellen.

Volgens game-ontwerper Andreas Ojerfors zitten er microtransactions in Wolfenstein: Youngblood. Je kunt dus echt geld uitgeven aan in-game-geld om daarmee emotes, skins, wapen-upgrades en uitbreidingen vrij te spelen. Handig he, je voortgang in een verhaal-gedreven spel kunnen versnellen door geld uit te geven? Dat gaat ook totaal niet tegen het principe van een verhaal-gedreven game in, waar je personage of, in het geval van Wolfenstein: Youngblood, personages meegroeien in het verhaal? Of dat je mooie skins en emotes hebt in een spel waar je tot nu toe alleen maar samen kunt spelen met één andere spelers, zodat die éne speler ziet dat je geld uitgegeven hebt?

I've been playing through the game at work for the last two weeks and I haven't done any microtransactions," Ojefors said. "You don't really need to, but they are there if you want to, if you want to speed things up. But I never felt the need to do that. When I play the game it doesn't even cross my mind.

Gelukkig zijn de microtransactions niet nodig volgens Andreas Ojerfors. Hij zegt zelf dat hij de voordelen ze tijdens het spelen nooit gemist heeft. Dan vragen wij ons af; waarom stop je dan microtransactions in een game? Niet dat mensen deze constant blijven kopen, hoe compleet nutteloos ze soms ook zijn.

Check hier de meest uitgebreide trailer van Wolfenstein: Youngblood en bepaal zelf of deze transacties nodig zijn voor een spel als Wolfenstein: Youngblood.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord