Zeik op Medal of Honor en ontvang Serious Sam 3 gratis 

Zeik op Medal of Honor en ontvang Serious Sam 3 gratis 2012-10-30T11:22:49
Medal of Honor: Warfighter wordt keihard veroordeeld, Petrus zou bij de poorten van de Hemel milder zijn! De ontwikkelaar Developer Digital wil meer van dit gezeik; bekritiseer daarom Warfighter publiekelijk via Twitter en/of Facebook en ontvang Serious Sam 3 gratis!

Stel; je bent als studio eigenaar van een serie die vroeger erg lekker liep, een beetje zoals de studio van Serious Sam. Als je dan deel drie op Xbox Live Arcade mikt en je ziet dat een concurrent als Warfighter gigantisch op zijn bek gaat, dan buit je dat natuurlijk even uit. Dat doet Developer Digital dus met alle plezier, zij vragen iedereen via hun blog om de bek open te trekken. Spui dus al het gal dat je omtrent Medal of Honor: Warfighter hebt via Twitter en Facebook, dan geven zij je Serious Sam 3 helemaal gratis!

Medal of Honor: Warfighter

Volgens de Serious Sam 3-studio is Medal of Honor: Warfighter namelijk de zoveelste shooter waarbij het schuilen achter muurtjes op een voetstuk wordt geplaatst. Sterker nog; de speler zou het merendeel van de game achter strategisch geplaatste muurtjes zitten, om vervolgens een beetje te gluren of het al veilig is:

"That shit is weak"

Zeik, bitch en wees zo zuur als je kunt op Medal of Honor: Warfighter via Twitter (#SeriousSam3XBLA) en Facebook, Developer Digital geeft honderd gratis XBLA codes voor Serious Sam weg. Leuk verhaal, maar is het niet een beetje kinderachtig allemaal? De ontwikkelaar doet nu net alsof Serious Sam je perfecte oplossing is en alhoewel je in die game inderdaad niet achter muurtjes zult schuilen, is het nooit een Triple-A titel geweest!

Serious Sam 3

Het ziet er dus een beetje goedkoop uit en de ontwikkelaar laat zich hierdoor wel heel erg kennen. Desondanks is een gratis game nooit weg, maar wie van jullie gaat meedoen aan dit soort zwartmakerij? 

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord