Yoshinori Ono teaset grote Street Fighter 5 aankondigingen op PAX Prime 

Yoshinori Ono teaset grote Street Fighter 5 aankondigingen op PAX Prime 2015-08-24T13:30:04
De opper-sensei van de Street Fighter games, die in het dagelijks leven onder de naam Yoshinori Ono gaat, heeft via zijn Twitter de nodige aankondigingen van Street Fighter 5 geteaset: PAX Prime, beta, evenement en meer. Laat de hype train maar het station binnen tuffen!

De executive producer van de Street Fighter serie heeft via zijn Twitter een aantal nieuwe aankondigingen omtrent Street Fighter 5 geteaset. Ondanks dat Ono-san niet aanwezig kan zijn tijdens PAX prime dit weekend, werkt hij met zijn team wel samen aan een grote aankondiging voor Street Fighter 5. Uit zijn tweet blijkt dat een van zijn wensen voor de nieuwe Street Fighter uit gaat komen:

Wat zijn wens exact is voor de nieuwe Street Fighter is giswerk, maar hij maakt ons in ieder geval al warm voor het aankomende nieuws. Naast de nodige hype train brandstof bracht Yoshinori Ono ook het nieuws naar buiten dat er een heus Street Fighter 5 evenement op Dubai wordt gehouden.

Verder twitterde Ono-san nog over de beta restart, een exacte datum voor hervatting van de eerder geflopte beta periode wordt binnenkort bekend gemaakt. Vorige week begon Capcom met het testen van de servers om te checken of de beta nu wel goed van start kon gaan.

Zeer spoedig moeten de tweets van Yoshinori Ono een staartje gaan krijgen en ons meer details geven over de nieuwe Street Fighter van Capcom. Street Fighter 5 komt ergens in maart 2016 uit voor de PS4 en PC en in de tussentijd vinden er nog drie beta's plaats.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord