Xbox One 30 november naar Japan en Nederland

Xbox One 30 november naar Japan en Nederland? 2014-03-12T16:42:14
Het is al een hele tijd stil rondom de Xbox One. Dit komt niet alleen doordat de console weinig geluid produceert, maar ook omdat er al een tijd geen geruchten en uitspraken van Microsoft waren. Nu is er weer een gerucht, want Famitsu heeft de Xbox One opgenomen in hun releaselijst.

De Japanse site Famitsu heeft de game Child of Light toegevoegd aan hun releaselijst. Alle versies van de game komen op 1 mei uit, behalve de Xbox One-versie, die verschijnt op 30 november. Omdat het niet gaat om het einde van een fiscaal jaar (wat zou betekenen dat het om een placeholder zou gaan), beweren sommige sites dat het om de releasedatum van de Xbox One gaat.

Xbox One

Misschien is het een beetje ver gezocht, maar er zijn wel meer gamenieuwtjes voortijdig bekend geworden door een hoop associaties. Omdat Japan is ingedeeld in de Tier 2 landen, waar ook Nederland en België bij horen, nemen wij ook maar meteen aan dat de console dan in onze verwarmde schappen ligt.  De Xbox One kunnen we dus 30 november, das maar net iets meer dan een jaar wachten ten opzichte van de Tier 1 landen. Gelukkig zijn wij gamers daar behoorlijk goed in. Nogmaals dank daarvoor 3D Realms. Mocht je niet kunnen wachten, dan vind je hier waar je de Xbox One al in Nederland kunt kopen.

REACTIES (73) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord