Xbots BOOS om Call of Duty DLC op PS4 

Xbots BOOS om Call of Duty DLC op PS4 2015-06-17T13:41:10
Het is feest op Twitter want de Call of Duty spelende Xbox fanboys zijn WOEDOND dat de DLC van hun geliefde schietspelletje eerder naar de PS4 komt dan naar de Xbox One.

Tijdens de Sony presentatie op de E3 afgelopen maandagnacht werd duidelijk dat de DLC van het aanstaande Call of Duty Black Op III eerst op PS4 zal verschijnen en later pas naar andere platformen komt. Voorheen was deze deal in handen van Microsoft waardoor de DLC eerder op de Xboxen verscheen. De meeste gamers haalden hun schouders op want bi ba boeiend dat je een maandje langer moet wachten op je maps. 

Er is echter een kleine maar uiterst mondige schare Xbox fanboys die er absoluut wél wakker van ligt dat de downloadbare content voor hun favoriete spelletje later op hun platform verschijnt. Ze zijn woest en laten zich luid en duidelijk horen op Twitter met de hashtag #xboxorweriot. Een bloemlezing van de beste tweets:


Wij zijn vooral heel blij dat deze mensen niks ergers hebben om zich druk over te maken.

REACTIES (56) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord