World of Warships in 2017: Nieuwe schepen, guided missiles en prachtige explosies 

World of Warships in 2017: Nieuwe schepen, guided missiles en prachtige explosies 2017-01-12T15:25:22
Wargaming heeft zijn plannen met World of Warships voor 2017 bekendgemaakt, met onder andere een shitload aan nieuwe schepen, een mogelijk nieuw wapen en explosies waardoor je je in een Michael Bay-film waant.

Wargaming heeft grootse plannen voor 2017 met World of Warships. Om te beginnen krijgen de Britse en Franse tech trees eindelijk wat meer liefde dan het handjevol premium ships die nu in de game zitten. Zowel de Franse als de Britse marine krijgt namelijk twee branches. Wargaming zegt niet welke klassen dit zijn, maar reken er maar op dat dit voor de Fransen de destroyers en cruisers worden en bij de Britten de battleships en destroyers. De vier branches die we krijgen zijn goed voor veertig schepen, met daarnaast tien premium schepen die in ieder geval verspreid over dit jaar uitkomen. Ongetwijfeld krijgen we in de loop van het jaar meer te horen over welke schepen aan welke branch toegevoegd worden.

Bestaande tech trees krijgen hier en daar ook een wijziging. Als voorbeeld worden de Russische destroyers genoemd, die worden opgesplitst in de sterkere maar slomere en zichtbaardere Destroyer Leaders en de kleinere, snellere destroyers waarvoor geen specifieke naam werd genoemd. Naast al deze wijzigingen aan de tech trees krijgen de kapiteinen nieuwe skills en wordt het aantal punten dat je nodig hebt om de hoogste tier skills te behalen omlaag geschroeft, zodat je meer kan spelen met de loadout die je meeneemt het gevecht in. 

Verbeterde geluidseffecten en mooiere explosies. Je kan binnenkort je eigen geluiden toevoegen aan de game om bijvoorbeeld het geluid van je kannonen te veranderen in het geluid van de turbolasers uit Star Wars, om maar iets te noemen. De explosies in de game hebben een rework gekregen zodat ze meer impact hebben en je laten voelen dat je ook echt 14" bulderende kannonen aan het afschieten bent:

Vladimir Grisyuk, de lead content en balance game designer bij Wargaming, laat bovendien weten dat er een nieuw type wapen aan zit te komen voor World of Warships. Er zijn een paar mogelijkheden hiervoor, maar de meest voor de hand liggende optie is geleide rakketen. In de trailer zijn zelfs kort beelden te zien van (wat lijkt op) een Kildin class destroyer, die inderdaad anti-schip rakketen had.

PVE en clan battles maken daarnaast zijn entree als beschikbare gamemodes. Enkele functionaliteiten die World of Tanks spelers zullen herkennen en die World of Warships eigenlijk nog miste komen ook naar de games, waaronder het depot, training rooms en clans.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord