Wordt Those Who Remain lekkere horror voor de Silent Hill-fan? 

Wordt Those Who Remain lekkere horror voor de Silent Hill-fan? 2018-01-24T17:19:32
Er wordt aan een nieuwe psychologische horror-game gewerkt door Camel 101 (de naam doet je al huiveren) genaamd Those Who Remain. Het spel speelt zich in een rustig stadje waar een vloek over is uitgeroepen door een demon.

Met een aankondigingstrailer maakt Camel 101 bekend dat ze aan een nieuwe game werken voor de PC en Nintendo Switch. Het wordt een psychologisch horrorspel genaamd Those Who Remain en speelt zich af in de ogenschijnlijk rustige stad Dormont. Dat dat klinkt als het Engelse woord dormant (slapende) is vast geen toeval. Al gauw blijkt dat bewoners van de stad vermoord worden door monsters die schuilen in de schaduwen. Ook zijn er mysterieuze portalen die naar alternatieve versies van Dormont leiden. Keuzes gemaakt in één wereld hebben naar het schijnt invloed op alle andere.

In Those Who Remain speel je Edward Turner, een normale man met een problematisch verleden. Hij heeft de pech op het verkeerde moment in Dormont te komen en kan nu, net als de bewoners, niet ontsnappen.

Mocht je denken dat dat erg bekend klinkt, dan zit je niet verkeerd. Silent Hill speelt zich ook af in een rustige stad (Silent Hill genaamd) en de hoofdpersoon daarin wordt ook geplaagd door z'n verleden om vervolgens bestookt te worden door freaky fucks als hij op het verkeerde moment in Silent Hill arriveert. Laten we hopen dat het goed gejat is of op een interessante manier geïnspireerd!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord