Wordt Bigfest het nieuwe PlayStation Home voor ps4? 

Wordt Bigfest het nieuwe PlayStation Home voor ps4? 2013-01-30T17:26:14
Sony heeft 6 februari 2012 een nieuwe trademark aangevraagd. Vorige maand is deze trademark gepubliceerd en het zou weleens kunnen gaan over de nieuwe generatie van PlayStation Home.

Een nieuwe trademark van Sony omschrijft een service voor de volgende functies:

hosting on-line web facilities for interactive gameplay; hosting web sites of others for video and computer games or parts of video and computer games created by others on a computer server for a global computer network.

Ook wordt er opgemerkt dat er social networking services aan verbonden worden. Er kan dus maximaal contact gelegd worden met elkaar om multiplayer te spelen, maar ook participeren in online game communities en competities.

Of Sony daadwerkelijk iets gaat doen met dit trademark is nog onduidelijk, maar aangezien het patent pas kortgeleden gepubliceerd is, is de kans wel aanwezig. Wat helemaal opvallend is, is dat de site van Bigfest geforward wordt naar de officiële playstation website. Degene die mijn hyperlink niet vertrouwen (fuck you by the way, ik ben super betrouwbaar), moeten de url zelf maar even in hun adresbalk tikken. Een nieuwe sociale hub dus in de stijd van PlayStation Home. Wat zou jij graag voor functies zien in deze nieuwe shizzle?

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord