WipEout ontwikkelaar wil nieuw deel maken 

WipEout ontwikkelaar wil nieuw deel maken 2016-05-10T15:51:49
Nick Burcombe, één van de bedenkers van WipEout, heeft aangegeven een nieuw deel in die serie wel te zien zitten. Dit deed hij in een interview met MCV. In datzelfde gesprek geeft hij ook aan dat het uitgesloten is dat Sony de rechten vrijgeeft.

Het laatste WipEout deel komt alweer uit 2012 en in datzelfde jaar werd ontwikkelaar Sony Liverpool gesloten. De kans op een vervolg lijkt dus erg klein, maar ex-ontwikkelaar Nick Burcombe geeft aan maar al te graag aan een vervolg te werken. Hij wil dan wel de naam WipEout gebruiken, maar de kans dat dat gebeurt is ongelooflijk klein, zo vertelt Burcombe.

“If there’s demand there, we’d love to meet it. But as it stands right now, without the Wipeout brand on it – which I doubt Sony is about to relinquish anytime soon – it’s kind of out of the question without Sony’s blessing.”

WipEout

Het eerste deel uit de WipEout franchise stamt alweer uit 1995. In de zeventien jaar die daarop volgden kwamen er acht extra delen uit, waarvan de laatste stamt uit 2012. Sinds 2002 is de ontwikkeling van de games in handen van Sony Liverpool, dat in 2012 werd gesloten.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord