Whore of the Orient van L.A. Noire ontwikkelaar Team Bondi geannuleerd 

Whore of the Orient van L.A. Noire ontwikkelaar Team Bondi geannuleerd 2016-06-24T16:09:09
Whore of the Orient is officieel geannuleerd. De game, die door velen als de spirituele opvolger van L.A. Noire werd gezien, moest eigenlijk in 2015 al verschijnen. Tijdens een podcast heeft ontwikkelaar Team Bondi aangegeven dat Whore of the Orient waarschijnlijk nooit het levenslicht zal zien.

Whore of the Orient, een spirituele opvolger van L.A. Noire, is geannuleerd, dat heeft ontwikkelaar Team Bondi tijdens een podcast laten weten. Local producer Derek Proud heeft gezegd dat zij er alles aan hebben gedaan om de game in leven te houden, maar lukte helaas niet. Proud maakt ook duidelijk dat het spel niet in de oven zit, maar echt gecanceld is en dat de kans klein is dat een andere ontwikkelaar met de titel aan de slag gaat.

Whore of the Orient zou zich afspelen in Shanghai rond de jaren dertig in de twintigste eeuw. Het was toen de enige stad waar je heen kon verhuizen zonder paspoort, waardoor er dus een hoop schorriemorrie in de stad te vinden was. 

Well Whore of the Orient was the spiritual successor to L.A. Noire. We were going to use that tech and we were going to create a game set in the 1930s, maybe 1940s, of Shanghai. Shanghai was the only place in the world you could go to in the 1930s and 1940s if you didn’t have a passport. So everybody who was running from something went to Shanghai. The whole city was run by a gangster called Big-Eared Du and it’s just the most fascinating time, place and setting.

Orient

De game werd gemaakt door Team Bondi, die ontwikkelaar maakte eerder ook L.A. Noire, dat door Rockstar werd uitgegeven. Whore of the Orient werd in 2012 aangekondigd en zou eigenlijk in 2015 moeten verschijnen, maar is nu helaas geannuleerd.

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord