Watch Dogs heeft dames zonder topstuk, maar geen cheats 

Watch Dogs heeft dames zonder topstuk, maar geen cheats 2014-04-14T14:58:48
Ubisoft heeft met Watch Dogs een echte sandbox game gemaakt die het op moet nemen tegen Grand Theft Auto. Door de toevoeging van dames in Eva-kostuum en de M rating lijkt de game een goede concurrent voor de Rockstar-serie te worden.

Vandaag is het ESRB rapport van Watch Dogs verschenen, en na enig graafwerk komen we weer een aantal sappige details rondom de titel te weten. Zo krijg je in de game vrouwelijk schoon zonder doekjes of lakens te zien (tetten!), zit er een grote portie geweld in de game en wordt overmatig alcholgebruik niet geschuwd. Seksverslaafden die niet gespoiled willen worden kunnen maar beter stoppen met het lezen van dit artikel en verder gaan met '50 tinten grijs.' Het ESRB-rapport meldt namelijk:

"The game includes several depictions of topless female characters. One prolonged scene depicts a topless women standing in a bedroom; another sequence depicts close-ups of topless women sitting down. The game also includes a few instances of sexual activity, including an obscured depiction of masturbation; a woman performing fellatio on a man; and a man thrusting against a woman from behind"

De tags die de ESRB gebruikt zijn alsvolgt: Blood, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content (tetten!), Use of Drugs and Alcohol.

Jonathan Morin, een persoon die de laatste tijd vaak op de site staat, heeft via Twitter laten weten dat Ubisoft geen cheats in Watch Dogs heeft gestopt. Bij Ubisoft waren ze te druk bezig met het vormgeven van de tetten, zo denken wij.

Over de Wii U gaat vandaag het gerucht dat de game in de Herfst zal verschijnen, zo beweert in ieder geval de site van Ubisoft:

Watch Dogs

REACTIES (53) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord