Wansmakelijke Hitman-app helaas offline 

Wansmakelijke Hitman-app helaas offline 2012-12-05T14:03:57
Alle kale killers op een kebabspies! Bedenkt Square Enix middels een zogenaamde 'doodsbedreigingsapp' eindelijk eens een leuke, originele manier om Hitman: Absolution te promoten, moet het van moraalridders weer offline worden gehaald...

Misschien had je er wel van gehoord: op Facebook bestond tot vandaag de mogelijkheid om je vrienden virtuele doodsbedreigingen te sturen, via een speciaal voor de promotie van Hitman: Absolution ontwikkelde app. De applicatie bood verschillende opties om het 'slachtoffer' te omschrijven. Dat ging ongeveer zo: "Agent 47, het doelwit is herkenbaar aan 'haar kleine tieten', 'zijn vreselijke geur' of 'haar enorme wallen'.". Hilarisch, niet?

hitman app

Nou, volgens veel mensen niet. Er werd geklaagd over de wansmaak van de app, die pesten in de hand zou werken. In plaats van te zeggen dat mensen zich met belangrijkere zaken bezig moeten houden en dat de app de ultieme knipoog is, liet Square Enix de oren naar de moraalridders hangen:

"We were wide of the mark with the app, and following feedback from the community we decided the best thing to do was remove it completely and quickly. This we've now done. We're sorry for any offence caused by this."

De applicatie is inmiddels dus offline gehaald. Jammer, of vinden jullie dit toch ook te fur gaan?

 

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord