Voorstel voor Super Smash Bros. Ultimate werd al in 2015 gedaan 

Voorstel voor Super Smash Bros. Ultimate werd al in 2015 gedaan 2018-06-21T11:27:12
In een column voor Famitsu heeft Smash Bros.-ontwikkelaar Masahiro Sakurai meer details gegeven over het aankomende Super Smash Bros. Ultimate. Zo is het originele voorstel voor de game al in 2015 gedaan.

Op dat moment was er nog downloadbare content voor Smash Bros. op de Wii U in ontwikkeling, maar toch werd er al nagedacht over deze game. De ontwikkeling zelf startte wel pas later. 'Ik heb het idee om echt elk personage uit de geschiedenis van Smash Bros. in deze game te stoppen doorgeduwd bij Nintendo. Ondanks de risico's die dat opleverde liet Nintendo het toe.' Daardoor moest de gameplay van het spel ook hetzelfde als voorgaande edities blijven, omdat anders een groot gedeelte van de personages niet eens speelbaar had kunnen zijn.

Wel is de gameplay sneller gemaakt. 'Wel binnen de limiet die acceptabel is voor mensen die nog onbekend zijn met de gameplay. Zo is de animatie waarmee spelers van het scherm af vliegen versneld, zodat het minder tijd kost wanneer je van het scherm af wordt geduwd. Ook springen gaat nu sneller.'

Sakurai laat weten dat spelers beginnen met dezelfde personages als bij de originele game op de Nintendo 64. Alle andere personages moeten in de loop van de game worden vrijgespeeld. Ook nieuw is dat spelers eerst een arena kiezen en daarna pas een personage, zodat men rekening kan houden met het type arena waarin gevochten wordt.

Super Smash Bros. Ultimate komt op 7 december uit voor de Switch. De hele (vertaalde) column is hier te lezen.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord