Vrijdag om 15:00: Versus met Street Fighter V 

Vrijdag om 15:00: Versus met Street Fighter V 2016-09-08T17:01:04
Bij het Hearthstone toernooi vorige maand maakte Enzevil gehakt van de andere spelers en was de zege aan de PUmunnity. Het is komende vrijdag weer aan bij Versus, want dan gaan we een Street Fighter V toernooi houden hier op de redactie! Wij zoeken twee spelers die de eer van de PUmunnity kunnen verdedigen bij dit toernooi.

Het is alweer de vijfde editie van Versus, met daarom de vijfde game (Alpha en EX tellen niet mee) in de serie van het klassieke Street Fighter: Street Fighter V. In het toernooi deze week gaan twee kampioenen van PU het opnemen tegen vier tegenstanders, twee van Gamer.nl en twee van InsideGamer.

Op vrijdag 9 september om 15:00 gaat het helemaal los op onze redactie in Haarlem. We zoeken twee spelers met talent voor Street Fighter V. Denk jij dat jij de persoon bent die we zoeken, geef dan in de reacties aan waarom uitgerekend jij onze eer moet verdedigen. Dit kan bijvoorbeeld met een screenshot, een video, verhaal, een tekening; leef je uit. De winnaars krijgen maandag bericht. Voor iedereen die liever kijkt dan speelt is er ook goed nieuws: het hele evenement wordt hier gelivestreamed.

Toffe keyart hoor
Als je als uitverkorene gekozen wordt, moet je op 9 september om 14:30 op onze HQ in Haarlem zijn, om 15:00 begint het toernooi. We spelen Street Fighter op de PlayStation 4 met curved ultrawide schermen beschikbaar gesteld door onze vrienden van Samsung en Samuel komt shinen als presentator, dus het belooft een topmiddagje te worden!

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord