Verse roddels rond Final Fantasy Versus XIII 

Verse roddels rond Final Fantasy Versus XIII 2013-02-05T12:49:28
We kunnen het zoveelste gerucht, roddel, gefluister of whatever toevoegen aan de hele heisa rond Final Fantasy Versus XIII, die langzaamaan naar de achtergrond is verdwenen. De game zal als next-gen game in 2014 verschijnen, als we de twijfelachtige bron moeten geloven.

De laatste tijd gonst het van de geruchten rondom Final Fantasy Versus XIII, tenminste als we het nog zo kunnen noemen. NeoGAF-gebruiker Verendus begon namelijk een berg roddels uit te spugen. Zo is het niet meer zeker of deze FF-titel nog wel Versus gaat heten en zal de game sowieso in 2014 worden gereleased! Volgens Verendus dan, maar hij schijnt heel zeker van zijn zaak te zijn.

“ It will definitely release in 2014. You can have my account deleted if this information turns out to be inaccurate. News is fresh on this and I'm really confident about it.”

Verder komt ie aankakken met het gerucht dat dit langverwachte deel exclusief voor de PS4 zal zijn, wat best ironisch is aangezien Square Enix eerst grandioos verkondigde dat dit een PS3 exclusive game zou worden.
Natuurlijk willen we hier het fijne van weten en hebben we onze goeie oude vriend Yoichi Wada, Square Enix eindbaas, eens een lief twitterberichtje gestuurd.

Vertaling: Geachte heer Yoichi Wada, wij vroegen ons of wanneer nou eindelijk eens die godvergeten Versus, of hoe die ook heet, uitkomt… baklap?! We willen antwoorden! En wel nu!
Oké, misschien hebben we het iets netter verwoord, maar hopelijk krijgen we antwoord!

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord