Verhaal van Star Wars Battlefront 2 wordt mede geschreven door Spec Ops: The Line-schrijver 

Verhaal van Star Wars Battlefront 2 wordt mede geschreven door Spec Ops: The Line-schrijver 2017-09-12T15:17:38
Star Wars Battlefront 2 krijgt een volledige verhaalmodus waar je de oorlog vanuit het oogpunt van de bad guys meemaakt. Het blijkt nu dat dit verhaal mede door een van de schrijvers van Spec Ops: The Line geschreven wordt.

Walt Williams, schrijver van Spec Ops: The Line, werkt mee aan het verhaal van Star Wars Battlefront 2. Samen met Mitch Dyer, voormalig redacteur bij IGN, is hij verantwoordelijk voor het epische verhaal waar duizenden gamers zich in november van dit jaar op storten. Williams is in ieder geval nu al enthousiast over 'Inferno Squad', het team van Imperial special forces waar je in de campaign deel van uitmaakt. 

Als Spec Ops: The Line één sterk punt had dan was het wel het verhaal. De game deed zijn best de consequenties van je acties als speler naar voren te brengen en dit resulteerde in meerdere indrukwekkende en soms zelfs oncomfortabele scenes. Dit belooft dan ook veel goeds voor de verhaalmodus in Battlefront 2, waar de campaign stiekem meer dan 'gewoon prima' moet zijn omdat die in het eerste spel afwezig was. 

In Battlefront 2 speel je als Iden Versio, een lid van de Imperial special forces. Het verhaal speelt zich af na Return of the Jedi en spant de dertig-jarige brug tussen die film en The Force Awakens. Het overgrote deel van de campaign speel je dus als als soldaat van de Empire, maar er zijn ook missies waar je in de huid van iconische personages als Luke Skywalker en Kylo Ren kruipt.

Battlefront 2 ligt vanaf 17 november in de winkels voor PC, Xbox One en PS4.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord