Verdachte YouTube-video's hinten naar Bayonetta 3 

Verdachte YouTube-video's hinten naar Bayonetta 3 2017-04-25T10:15:46
Het is weer tijd voor een gezonde dosis speculatie want ontwikkelaar PlatinumGames heeft een paar vreemde video's op YouTube geplaatst. Werkt de studio aan Bayonetta 3?

Ontwikkelaar PlatinumGames heeft de afgelopen 24 uur een paar aparte videos op haar YouTube-kanaal gezet. Het gaat om drie korte Bayonetta-filmpjes waar het heksige hoofdpersonage slechts één zin zegt. Dit klinkt opzichzelf al vrij apart, maar het wordt nog vreemder wanneer je merkt dat hetzelfde fragment in iedere video drie keer herhaald wordt.

De video's zijn onderdeel van een blogpost op de website van PlatinumGames waar Bayonetta les in de Engelse taal geeft. Ondanks dat het niet de eerste zinnen zijn die wij aan iemand zouden leren, valt de driemaalse herhaling op. De zinnetjes blijven met het beeldmateriaal erbij in ieder geval goed hangen.

Het internet zou het internet niet zijn als er direct conclusies uit de vreemde video's getrokken zouden worden en dat is dus ook precies wat er gebeurde. Vooral op Twitter vlogen de tweets over een mogelijke Bayonetta 3 tease in het rond. Waarom zou de ontwikkelaar anders verschillende fragmenten uit de eerste twee games in meerdere filmpjes drie keer herhalen?

PlatinumGames heeft zelf nog geen aankondigingen gedaan, maar de videos zijn stiekem toch wel een klein beetje verdacht. Na de countdown voor de PC-versie van de originele Bayonetta hebben we wel gemerkt dat de studio niet vies is van een flinke teaser. Wat denken jullie: zijn de video's een tease naar de toekomst van de Bayonetta-franchise, of is het toch allemaal net iets te ver gezocht?

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord