Vanaf nu ook gamen óp PU.nl 

Vanaf nu ook gamen óp PU.nl 2017-10-03T14:17:27
Vanaf deze week kun je op PU.nl ook gamen! Tegen andere communityleden, maar voornamelijk tegen die van Gamer.nl en InsideGamer.nl. Dit is onderdeel van een beta die we doen met de Nederlandse startup Eazegames, waarin je coins en ook echt geld kunt verdienen met je skills.

Sinds een paar jaar zijn ze druk bezig met de startup Eazegames; Stijn(24) en Robert(23), twee jonge gasten uit Amsterdam die het idee kregen voor een online gaming platform waar mensen skill games tegen elkaar kunnen spelen, om echt geld. De games zijn voornamelijk op skill gebaseerd, zoals 9 Ball Pool, Color Pin en Tower Stack. Winnen door toeval is er dus niet bij en je verliest dus geen geld door geluksvogels. Omdat we dat idee wel tof vinden, hebben we op onze site vanaf nu drie weken lang een bèta draaien, waarin je het kunt opnemen tegen andere leden uit de PU community. Standen zullen bij worden gehouden in leaderboards en vergeleken worden met de communities van Gamer.nl en InsideGamer.nl. Ter ere van de bèta kan de speler die het de meeste coins binnenhaalt voor PU 400 euro winnen.

Robert(l) en Stijn(r)
      

Nog geen echt geld

Over verliezen hoef je je echter nog geen zorgen te maken, want je kunt in de bèta nog niet met echt geld spelen, alleen maar met de ingame currency: EazeCoins. Robert: ‘Het is een kans om al op EazeGames te spelen voordat wij eigenlijk klaar zijn met de ontwikkeling. Leuk voor de speler, maar ook erg waardevol voor ons. Zo kunnen we feedback krijgen van de spelers en het uiteindelijke platform aanpassen.’ In de uiteindelijke versie van het platform zullen de EazeCoins naast echt geld gebruikt kunnen worden. Stijn: ‘Het leuke is dat je met EazeCoins ook gewoon aan competities kunt meedoen en zelfs prijzengeld ontvangen als je wint.’ Zo komt er uiteindelijk ook een wekelijkse competitie waarin je prijzen tot €1000 op kunt gaan strijken.

EazeGames telefoon
       

Voorbeeldje?

Het is volgens de mannen van EazeGames heel simpel. Stijn: ’Stel wij willen 9 Ball Pool spelen. Jij zet €1 in en ik zet €1 in. Dan is de pot €2. Dan krijgen wij beiden 3 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten in 9 Ball Pool te scoren. De winnaar van de game krijgt dan de pot van €2, minus de servicekosten van het platform. Als je een account aanmaakt, moet je vooraf een goed doel kiezen, 10% van de servicekosten gaat dan naar jouw gekozen goed doel. Vanaf nu kun je dus op PU.nl checken hoe goed onze community het doet ten opzichte van die dwazen van Gamer en InsideGamer. Wil je je aanmelden en dit proberen? Meld je dan aan via deze link, dan wordt je automatisch ingedeeld in de PU community. Succes en wie weet ben jij degene die straks 400 ekkies binnenharkt!

Poolen
    

REACTIES (168) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord