Update maakt 60 FPS in PC-versie The Evil Within mogelijk 

Update maakt 60 FPS in PC-versie The Evil Within mogelijk 2014-10-30T10:22:27
The Evil Within is nu een tijdje uit op de consoles en op de PC. De game ondersteunt geen 60 FPS, maar op de PC was dat al wel mogelijk via de debug console. De PC-versie heeft nu een update gekregen waardoor je de game zonder debug console gedoe op 60 FPS kan laten draaien.

De PC-versie was via een omweg te spelen op 60 FPS. Je moest de debug console aanslingeren en zo kon je de instellingen wijzigen. Naast de game op 60 FPS zetten, kon je bijvoorbeeld ook God mode of infinite ammo aanzetten.

Ontwikkelaar Tango Gameworks begreep zelf ook wel dat dit niet de meest ideale manier was om de game op 60 FPS te laten draaien. Daarom hebben ze een update voor de PC-versie gemaakt die het makkelijker maakt om de game in 60 FPS te laten draaien.

Naast de hogere resolutie, is er nu ook de mogelijkheid om de filmische zwarte balken weg te laten halen. The Evil Within is dus nu gewoon speelbaar op volledig scherm, zonder de zwarte balken die de game naar de 2.35:1 aspect ratio verkleinen. 

De opties zijn nu gewoon te vinden in het menu van de game, een stukkie makkelijker. Dit zijn alle wijzigen in de update:

  • Frame lock settings added
  • In settings, you can now toggle between a 30 FPS and 60 FPS cap.
  • Letterbox setting
  • UI toggle to disable the letterbox bars
  • Fixes gameplay issues when running at >30 FPS
  • Fixes for visual issues associated with removing letterbox framing
  • Achievements now work when console is enabled
  • Fix for game starting in windowed mode on first run
  • Minor localization fixes

evilwithin

The Evil Within verscheen begin deze maand voor consoles en PC. Lees de recensie van Wouter hier

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord