Unboxing en menu's te zien na vervroegde verzending van Nintendo Switch 

Unboxing en Switch menu's te zien na vervroegde verzending van Nintendo Switch 2017-02-17T12:10:16
NeoGaf-gebruiker hiphoptherobot is misschien wel de gelukkiste man op aarde op dit moment. Hij heeft zijn Nintendo Switch twee weken voor release al opgestuurd gekregen en heeft die kans gepakt om wat van de console op het internet te laten zien. Hij haalt de Switch uit de doos en laat zien hoe je de console instelt.

NeoGaf-gebruiker hiphoptherobot had eergisteren de dag van zijn leven toen de postbode langskwam met een pakketje. In dit pakketje zat de Nintendo Switch, meer dan twee weken voor de console in de winkels verschijnt. Er is waarschijnlijk een fout gemaakt door het postbedrijf, maar hiphoptherobot pakt zijn kans en laat de hele wereld zien wat Nintendo precies levert op 3 maart. Hij schreef in een blogpost: "Het is niet zo dat ik de Switch van uit de laadruimte van een vrachtwagen heb gestolen, maar ik heb gewoon geluk gehad. Een winkel, waar ik de naam niet van ga noemen, heeft het pakketje om wat voor reden dan ook eerder opgestuurd."

De NeoGaf-gebruiker plaatst twee videos. Eén waarbij de nieuwste Nintendo-console uit de doos wordt gehaald en een waar de Switch wordt opgestart en je vanaf begin tot hoofdmenu kunt volgen hoe de console ingesteld wordt. In die laatste video wordt bijvoorbeeld duidelijk dat van de 32GB aan ruimte op de Switch, maar 25,9GB overblijft om te gebruiken. De rest van de ruimte is ongetwijfeld gereserveerd voor systeemdoeleinden. Deze ruimte kan door middel van SD-kaartjes gelukkig wel verhoogd worden.

Youtubekanaal FloKo had aan hiphoptherobot gevraagd om ook een unboxingvideo te maken en dat was volgens de NeoGaf-gebruiker geen enkel probleem. In de video zien we alles waar de doos waar de Switch in verkocht gaat worden en alles wat erin zit. Wij moeten helaas nog even wachten tot we de Switch in huis hebben, de console verschijnt op 3 maart in de winkels. We krijgen de console binnenkort ook op de redactie binnen en zullen dan hoogstwaarschijnlijk ook een uitgebreide unboxingvideo maken.

REACTIES (27) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord